Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare l-a lasat balta pe Petrica Munteanu

ro

04 Nov, 2009 01:58 2970 Marime text
petrica_munteanu.jpgAşteptat cu mare interes la Tribunalul Constanţa, Radu Mazăre nu s-a prezentat, ieri, ca martor în procesul în care inculpat este Petrică Munteanu, directorul Direcţiei Relaţii Internaţionale şi Organizare Evenimente din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa.

Munteanu este judecat alături de alţi angajaţi ai primăriei, procurorii acuzându-i de fapte de corupţie. Deşi a fost propus ca martor în apărare, Mazăre nu s-a prezentat la instanţă. Din câte se pare, treburi mai importante l-au reţinut pe edilul pesedist la Bucureşti, fiind vorba despre întâlniri de partid la care ar fi participat chiar liderul PSD, Mircea Geoană. În atare condiţii, Mazăre a lăsat baltă procesul de la Constanţa, chiar dacă cel judecat era apropiatul său, Petrică Munteanu. Iar asta, chiar dacă fusese propus ca martor în apărare. Cu alte cuvinte, chiar dacă Petrică se bazase pe el, pentru a-i fi imaginea curăţată în ochii justiţiei, iar acuzaţiile de corupţie pe care i le-au adus procurorii să fie infirmate. În lipsa martorilor, totuşi, instanţa s-a văzut nevoită să acorde un nou termen de judecată, dosarul fiind amânat. Următoarea înfăţişare a fost fixată pe 24 noiembrie, dată la care Mazăre va fi citat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • RITA 04 Nov, 2009 13:52 CREZI CA O SA APERE PE CINEVA ??? NU VA ESTE CLAR CA NU ARE SCRUPULE ???? GOLAN SI HOT FARA SA APERE PE CINEVA ,ASA CA O SA VADA SI CEI 35 SAU 30 CARE VOR FI LASATI SA SE DESCURCE SINGURI .
  • un cnstantean 04 Nov, 2009 12:02 Petrica Munteanu trebuie sa invete sa se apere singur.Daca esti lingau nu inseamna ca esti si prost.Petrica a vrut sa fie de toate.O sa fie.