Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lupta procurorilor pentru conducerea Parchetelor Procurorul Mihaela Mergeane, singură pentru Parchetul Tribunalului

ro

04 Jun, 2011 00:00 2502 Marime text
Cu aproximativ o lună înainte de încheierea concursului pentru funcţia de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, magistratul Mihaela Elena Mergeane rămâne singurul candidat pentru post. În cursul zilei de marţi, de la ora 9.00, procurorul delegat în prezent pe funcţia pentru care candidează va susţine proba privind proiectul referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiilor de conducere.

În aceeaşi zi îşi vor susţine proiectele şi ceilalţi magistraţi constănţeni înscrişi pentru funcţii de conducere eliberate la Parchetele din judeţ. Concret, ceilalţi procurori care îşi vor prezenta proiectele manageriale sunt Valentina Boboc, Raluca Georgeta Ceauşu, Carmen Ecaterina Tănase şi Ioana Ursache (toate din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa), ele vizând funcţia de procuror general adjunct al Constanţei. Totodată, vor mai fi intervievaţi şi magistraţii Dana Belciug (din cadrul Parchetului Judecătoriei Constanţa, delegată la Parchetul Tribunalului), Ionuţ Marius Chirilă (procurorul şef al Parchetului Judecătoriei Medgidia) şi Camelia Mădălina Hira (din cadrul Parchetului Judecătoriei Constanţa), toţi trei concurând pentru funcţia de procuror şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Nu în ultimul rând, magistratul Ionel Scutelnicu, prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Tulcea, s-a înscris la concurs pentru a obţine un nou mandat în funcţie. Concursul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor se desfăşoară în perioada 8 aprilie - 5 iulie, fiind organizat la nivelul Institutului Naţional al Magistraturii. De menţionat că, zilele trecute, magistraţii care s-au înscris la acest concurs au trecut proba privind testarea psihologică.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vadim 04 Jun, 2011 07:59 isi aduce iubita-colega-la tribunal valentin stefan?ce avere are valentin stefan stiti din salariul de bugetar?un bmw ultimul tip seria 7 ct 98 wxs sotia un audi jeep q7 negru trecut pr numele unor turci de unde ia si bani-afaceri pe alte nume-vezi jeep ct 16 ypa-sri dna csm dgipi dna sa spuna si legatura cu kurii -cu afacerile cu mallul inchis in cartier palas-inchis ptr evaziune de milioane euro-mergeane spala urmele sefului- de afcerile pe alte nume-linga hotel royal in mamaia- horatiu dumbrava-csm daniel morar dna ce zic?averile la control-al quida la constanta-cod sri