Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța va prelua magistralele de distribuție a energiei termice de la CET (galerie foto)

ro

22 Aug, 2019 15:26 2206 Marime text
În aceste momente, are loc convocarea Consiliului local al municipiului Constanţa  în  şedinţă extraordinară , în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa. Pe ordinea de zi a ședinței se află aprobarea cumpărării rețelei de transport a energiei termice de la Electrocentrale Constanța S.A. (în insolvență).

Inițiatorul ședinței de consiliu este primarul Decebal Făgădău.

Amendamentul PNL a fost aprobat în urma unei întâlniri informale convocate de primarul Decebal Făgădău:
 
Se mandatează primarul, ca în termen de 30 zile, de la adoptarea proiectului de hotărâre privind achiziționarea de către Municipiul Constanța a rețelei de transport agent termic de la Electrocentrale Constanța SA, să prezinte Consiliului local planul de acțiuni privind modernizarea reței de transport agent termic, achiziționată, impactul bugetar și resurse umane implicate.

De asemenea, PSD și PMP  au un amendament prin care o dată cu preluarea magistralelor să fie însoțit și de studiul de fezabilitate pentru retehnologizarea acestora. A fost aprobat și acest amendament:
 
Odată cu transmiterea rețelei de transport a energiei termice ca urmare a cumpărării, va fi preluat și studiul de fezabilitate întocmit pentru beneficiarul Electrocentrale Constanța S.A. în cadrul obiectivului de investiții „Reabilitarea rețelelor de transport primar a energiei termice prin înlocuirea conductelor existente cu conducte preizolate și introducerea unui sistem se monitorizare.”

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii