Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța. Șase șoferi băuți, unii și fără permis, au dat nas în nas cu polițiștii

ro

09 Sep, 2020 21:38 1430 Marime text
  • În cauze, au fost întocmite dosare penale, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Șase șoferi au fost prinși de polițiști în județul Constanța în timp ce conduceau, deși erau sub influența băuturilor alcoolice. Mai mult încă, unii dintre ei nici permis de conducere nu aveau.

Toți cei șase s-au ales cu dosare penale.

Iată datele oficiale transmise de Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța:

La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe strada Plantelor din Hârșova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un moped pe strada Morii din satul Lipnița, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 18 ani, care a condus un autoturism pe strada Principală din satul Lipnița, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 19.10, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cogealac au identificat un bărbat, de 48 ani, care a condus un autoturism pe strada Răsăritului din localitatea Tariverde, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au identificat un bărbat, de 47 ani, care a condus un moped pe raza comunei Agigea, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Constanței din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, au fost întocmite dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii