Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorul Arhip, primul termen în dosarul medicului Boţ. Copiii din „Micul Regat“, citaţi cu mandate

ro

23 Sep, 2016 00:00 2574 Marime text
Alexandru Bogdan Arhip, magistrat al Judecătoriei Constanţa, va deschide, azi, începând cu ora 8.30, pentru prima dată, pe fond, dosarul medicului homeopat Victor Emanuel Boţ, de 39 de ani, din Constanţa, acuzat de viol. Cel mai probabil, la acest termen, instanţa va analiza dacă se impune menţinerea măsurii preventive dispuse în cauză, respectiv arestul preventiv. Oricare va fi decizia judecătorului Arhip, ea va putea fi atacată la Tribunalul Constanţa.
 
De menţionat că, în trecut, Alexandru Bogdan Arhip a emis două hotărâri de eliberare din arest a medicului homeopat Boţ, însă ambele decizii au fost anulate de Tribunalul Constanţa.
 
După ce va analiza dacă se impune menţinerea măsurii preventive dispuse în dosarul medicului Boţ, Alexandru Bogdan Arhip va avea în atenţie şi cauza denumită generic „Micul Regat“ ori „Grădiniţa groazei“, unde mai mulţi copii ar fi fost abuzaţi de angajaţi. De menţionat că medicul Boţ a lucrat pentru Grădiniţa „Micul Regat“.
 
Şi pentru acest termen, cei cinci copii au fost citaţi cu mandate de aducere. Rămâne de văzut dacă aceştia vor fi aduşi de părinţi în faţa instanţei cu jandarmi.
 
Părinţii copiilor care ar fi fost abuzaţi la „Micul Regat” îi vor prezenta azi judecătorului Alexandru Bogdan Arhip un raport de expertiză din care reiese că cei mici ar putea fi afectaţi de o eventuală aducere la instanţă. În cazul în care judecătorul Arhip va respinge acest raport, avocaţii se gândesc să formuleze o nouă cerere de recuzare.

Cum ar fi abuzat medicul Victor Emanuel Boţ, din Constanţa, trei minore (rechizitoriu)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii