Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evaluată la 70.000 de euro Mașina lui Ionuţ Budi, fratele Taniei Budi, figura ca fiind furată din Italia

ro

08 Aug, 2015 00:00 4011 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu poliţişti din cadrul IPJ - Compartimentul Furturi Auto Constanţa, desfăşurau, pe data de 3 august, o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate. Ei bine, ei au depistat în staţiunea Mamaia un autoturism de teren marca Range Rover Sport declarat furat de autorităţile din Italia.

Verificările au stabilit că autoturismul în cauză fusese declarat furat din data de 15.06.2012, iar în România este deţinut de cetăţeanul român Ion Budi, în vârstă de 46 de ani, proprietarul unui club din stațiunea Mamaia şi fratele Taniei Budi. Oamenii legii au identificat mașina după numărul de șasiu. Polițiștii spun că Budi a declarat că a cumpărat autoturismul fără a cunoaşte faptul că acesta figurează ca fiind furat. Mai mult, el a spus că a cumpărat mașina dintr-o reprezentanță prin sistem leasing și a plătit suma de 70.000 de euro în rate.
 
Poliţiştii de frontieră au confiscat autoturismul, evaluat la aproximativ 30.000 de euro, la sediul Gărzii de Coastă, în vederea continuării cercetărilor, şi au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „tăinuire“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii