Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi minori au furat o mașină în Constanța. Unul dintre ei are doar 13 ani

ro

29 Mar, 2024 20:48 617 Marime text





 
  • La data de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția 3 Poliție , sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 16, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, potrivit IPJ Constanța.
 

„La data de 28 martie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi sustras autoturismul unui bărbat, de 36 de ani, care se afla parcat pe Bulevardul I.C. Brătianu, Constanța, lăsat neasigurat cu cheile în contact, cauzând un prejudiciu de 2000 euro”, transmit polițiștii constănțeni.

 
În urma cercetărilor efectuate, au fost identificate persoanele bănuite de sustragerea autoturismului, ca fiind doi tineri, de 16 ani, respectiv 13 ani.
 
Tânărul, de 16 ani, a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi, acesta va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.
 
Citește și

Doi tineri au furat în Constanța o autoutilitară, după care au provocat și un incendiu în interiorul mașinii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii