Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Un bărbat a „uitat“ că și-a vândut autoutilitara și a cerut ajutorul polițiștilor pentru a prinde „hoțul“. Ce au constatat anchetatorii

ro

15 Mar, 2024 20:58 738 Marime text
La data de 14 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în perioada iulie 2022-februarie a.c. persoane necunoscute i-ar fi sustras autoutilitara unui bărbat, de 58 de ani, care se afla parcată pe strada Bradului, cauzând un prejudiciu de 2.500 de lei.

Potrivit IPJ Constnața, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că persoana vătămată ar fi înstrăinat de bunăvoie autoutilara unui bărbat, de 26 de ani, în luna noiembrie 2023, predându-i ambele chei ale autovehiculului.

„Astfel, bărbatul de 26 de ani, ar fi înstrăinat la rândul său autoutilitara unui alt tânăr, de 25 de ani.

Autoutilitara a fost descoperită în posesia bărbatului, de 25 de ani, fiindu-i lăsată în custodie până la definitivarea cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii inducere în eroare a organelor judiciare“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

Doi bărbați condamnați definitiv la închisoare cu executare, încarcerați la Penitenciarul Poarta Albă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii