Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:05 20 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul şantajării lui Mircea Băsescu va fi redeschis la cererea clanului Bercea (rechizitoriu + document)

ro

02 Nov, 2015 00:00 1173 Marime text


Judecătorii Curţii de Apel Constanţa vor redeschide dosarul în care familia lui Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial, a fost condamnată la ani grei de închisoare pentru că l-ar fi șantajat pe Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, fostul preşedinte al României.
 
Nemulţumiţi de pedepsele aplicate, Fănica Anghel, Florin Anghel, Marius Constantin, Izaura Anghel, Grinică Ion Anghel, toţi condamnaţi pentru că l-ar fi șantajat pe Mircea Băsescu, au atacat cu contestaţie decizia judecătoarei Nermin Apzait, din Tribunalului Constanţa.


 
Florin Angel (fiul lui Sandu Anghel) a fost condamnat la 12 ani, 11 luni și 20 de zile (pedeapsa rezultând din contopiri), Marius Constantin (ginerele lui Sandu Anghel) s-a ales cu patru ani ani și şase luni de închisoare, cu executare, Fănica Anghel (soția lui Bercea) a primit trei ani și nouă luni, Izaura Anghel (soția lui Marius Constantin, fiica lui Sandu Anghel) a fost condamnată la patru ani, cinci luni și zece zile. Toate pedepsele anterior precizate sunt cu executare. Grinică Ion Anghel (fiul lui Sandu Anghel) a fost condamnat la şase luni prin măsură educativă neprivativă de libertate.

Rechizitoriu - Trimitere în judecată pentru şantaj Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial

Ti-a placut articolul?

Comentarii