Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:29 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţenii, informaţi de poliţişti despre sancţiunile pentru votul ilegal

ro

18 May, 2012 00:00 749 Marime text

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din municipiul Constanţa au derulat activităţi de informare a cetăţenilor cu privire la sancţiunile prevăzute de lege în cazul nerespectării legii electorale, potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Informarea şi conştientizarea cetăţenilor asupra riscurilor pe care le implică nerespectarea legislaţiei pe durata alegerilor locale reprezintă o prioritate a Ministerului Administraţiei şi Internelor. Astfel, în perioada 10 mai - 10 iunie a.c. se derulează campania naţională „MITA ŞI VOTUL ILEGAL ÎNSEAMNĂ ÎNCHISOARE!".

Scopul campaniei vizează asigurarea unei informări corecte şi echidistante a mass-media şi a cetăţenilor în perioada premergătoare şi pe timpul desfăşurării alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale cu privire la sancţiunile prevăzute de lege în cazul votului ilegal şi a mitei electorale.

La nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor a fost operaţionalizat site-ul campaniei (www.votlegal.mai.gov.ro), informaţii similare regăsindu-se postate şi pe paginile de internet ale IPJ Constanţa şi ale tuturor structurilor Ministerului din judeţ.

Ti-a placut articolul?

Comentarii