Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul suspectat de exhibitionism și acuzat că ar fi atins o minoră pe plajă era militar. Poziția UM 01375 Constanța

ro

03 Sep, 2020 21:14 2026 Marime text
  • „Militarul a fost evaluat psihologic în fiecare an, cu rezultate APT RSM (riscuri specifice serviciului militar) şi adaptat la condiţiile vieţii militare“, au precizat reprezentanții UM 01375 Constanța.

În seara aceasta, UM 01375 Constanța a remis un comunicat de presă, în care a precizat că a fost înștiințată de către Secția 1 „cu privire la încălcarea legii“ de către un caporal din cadrul acestei unități militare.

În cursul zilei de azi, militarul a fost reținut de procurori, fiind prins de polițiștii Secției 1 Constanța și anchetat pentru exhibiționism, dar și pentru că ar fi atins o copilă de opt ani, pe o plajă din Constanța.

În această după-amiază, bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța.

Iată comunicatul oficial remis de UM 01375 Constanța:

U.M. 01375 Constanţa a fost înştiinţată de Secţia 1 din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa cu privire la încălcarea legii de către Cap. Marcovici Petrică-Remus. Militarul şi-a depus demisia, iar în data de 02.09.2020 a fost trecut în rezervă.

Militarul a fost angajat în sistem în data de 05.05.2008, cu gradul de soldat, iar în anul 2010 a fost avansat la gradul de caporal.

Nu a participat la misiuni în teatrele de operaţii.

Militarul a fost evaluat psihologic în fiecare an, cu rezultate APT RSM (riscuri specifice serviciului militar) şi adaptat la condiţiile vieţii militare.

Ultima evaluare psihologică a fost în anul 2019. Nu a prezentat comportamente dezadaptative în mediul militar.

Iată datele oficiale puse la dispoziție de IPJ Constanța, cu privire la acest caz:

La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 16.00,  polițiști din cadrul Secției 1au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă din municipiul Constanța, un bărbat, de 38 de ani, ar fi săvârșit acte de exhibiționism în public și ar fi atins o minoră în mai multe zone ale corpului.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii