Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Închisoare cu executare pentru un tulcean care și-a expus organele genitale pe un drum județean. Apelul, la Constanța

ro

12 Jan, 2023 11:49 1911 Marime text


Judecătorii din Babadag au decis condamnarea unui bărbat, din Sarichioi, la pedeapsa de 1 an închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.
 
Decizia magistraților nu este definitivă, ea fiind contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
În actul de sesizare s-a reţinut că, la data de 12.06.2019, organele de politie din cadrul I.P.J. Tulcea - Postul de Poliție Sarichioi, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la data de 10.06.2019, în jurul orei 19.30, inculpatul a săvârșit acte de exhibiționism, în public, pe raza localității Sarichioi, în timp ce se afla în stradă, pe DJ 229, în prezența mai multor femeii și copii.
 
Pe scurt, bărbatul este suspectat că a ieșit din curtea sa și s-a deplasat în mijlocul străzii unde a început să strige și să oprească mașinile care treceau pe stradă, fără nici un motiv, iar atunci când martorele i-au atras atenția să se potolească, și-a dat jos pantalonii cu care era îmbrăcat, expunându-și organele genitale în fața femeilor și a copiilor din-stradă, mimând că se masturbează și atingându-și organele genitale.
 
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Sursă documentare: portal instanțe de judecată și Rejust.ro
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii