Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:52 26 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Mamă, și fiică, în slujba armelor. Mama angajată în armată. Fiica elevă la Școala de Maiștri Militari de Marină

ro

01 Nov, 2020 06:44 4908 Marime text
  • Fruntașul Carla Toma de la Centrul Zonal de Selecție și Orientare Constanța și elev Alina Toma, de la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale 

O situație mai rar întâlnită în Armata României este prezentată pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale.
 
Mama, și fiica, ambele, în uniforme militare, în slujba armelor.
 
Spunem că este o situație mai rar întâlnită cele mai fcercvente fiind cea în care tatăl este angajatul armatei și îi urmează copilul sau fiica.
Revenim: Mamă și fiică, în slujba armelor!

 
Fruntașul Carla Toma de la Centrul Zonal de Selecție și Orientare Constanța și elev Alina Toma, de la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale vorbesc, pe armataromaniei.ro/blog, despre emoția depunerii Jurământului Militar din ipostazele de mamă și fiică.
 
După ce ani la rând a lucrat în comerț și ca dispecer, la 35 de ani, viața a surprins-o pe Carla Toma, iar opțiunile de carieră ale fiicei sale au ajuns să îi schimbe ei parcursul profesional.
 
În 2016 a jurat să apere Patria chiar cu prețul vieții, privindu-și fericirea oglindită în ochii fiicei sale.
 
La patru ani distanță, rolurile s-au inversat.
 

Motivată de reușita mamei, fiica a găsit determinarea de a îmbrățișa și ea, cu toată convingerea, cariera armelor, ca viitor maistru militar de marină.
 
Întregul dialog despre satisfacțiile carierei militare și despre cum îți poți găsi fericirea și adevărata vocație în cele mai neașteptate moduri poate fi citit pe armataromaniei.ro/blog.
 
Sursa foto: Facebook/mapn.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii