Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperire șocantă! Mamă și fiică, gasite fără viață într-un apartament

ro

06 Jun, 2023 12:14 1700 Marime text

Două femei, mamă şi fiică în vârstă de 69, respectiv, 46 de ani, au fost găsite decedate în apartamentul lor din municipiul Bacău. 

Cadavrele au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiilor şi stabilirea cauzei deceselor., a transmis Poliția. 


Oficial de la Poliție 

"La faţa locului a fost solicitată intervenţia pompierilor, iar la pătrunderea în locuinţă au fost identificate 2 femei decedate. Poliţiştii au stabilit identitatea celor două persoane, respectiv o femeie, de 69 ani şi una, de 46 ani", a declarat, luni, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.

Vecinii celor două femei decedate au spus anchetatorilor că acestea erau introvertite şi presupun că s-ar fi sinucis.

Cadavrele au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiilor şi stabilirea cauzei deceselor.         

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, în cadrul unui dosar penal privind infracţiunile de ucidere din culpă.


Citește și: Detalii șocante în cazul cadavrului găsit într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei. Cadavrul găsit în canapea ar fi al unei fetițe de 12 ani!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii