Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine îl judecă pe Epure?

ro

18 Sep, 2015 00:00 3068 Marime text
Lia Savonea, preşedintele Curţii de Apel Bucureşti, şi Daniel Grădinariu, vicepreşedintele aceleiaşi instanţe, au decis, ieri, ca Tiberius Dănuţ Epure, fostul rector al Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, să rămână sub control judiciar. Hotărârea este definitivă.
 

Epure a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi a fost condamnat în primă instanţă - Tribunalul Ilfov - la patru ani şi trei luni de închisoare.
Gabriela Stanciu, fostul prorector al universităţii constănţene, bănuită de luare de mită, folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, dar şi de dare de mită, a fost achitată.
 
Lia Savonea şi Daniel Grădinariu judecă şi dosarul în care Ciprian Mihail Fronea, fostul şef al Gărzii Financiare - Secţia Constanţa, Sorin Florea, fostul comisar general al Gărzii Financiare, Eduard Cristian Tomescu, fost comisar în cadrul Gărzii Financiare - Comisariatul General, şi Dan Emil Manolachi, fost ofiţer de poliţie judiciară al Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi al Poliţiei Judeţului Constanţa, au fost condamnaţi, în primă instanţă, la închisoare cu executare.
 
Citeşte şi 
 
Tiberius Dănuț Epure, fostul rector al Universităţii Ovidius din Constanţa, a fost pus în libertate
 
Cu executare pentru fostul şef al Gărzii Financiare Constanţa
Toţi poliţiştii din DNA, puşi sub urmărire şi suspectaţi de divulgarea de informaţii (motivare)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii