Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:07 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidat din partea SOS România pentru CJC Dănuţ Epure, fostul rector al Universităţii „Ovidius“, cere Curții de Apel București rejudecarea. Primul termen în apel, peste o lună

ro

20 May, 2024 17:00 1736 Marime text
 
  • Tiberius Dănuţ Epure este candidat din partea SOS România pentru Consiliul Județean Constanța. 
 
Curtea de Apel București a fixat primul termen în apelul dosarului în care Tiberius Dănuţ Epure, fostul rector al Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, solicită revizuirea cauzei în care a fost condamnat, în 2015 pentru luare de mită.
 
Conform portalului instanțelor de judecată, primul termen în apel a fost stabilit pentru data de 21 iunie 2024.
 
Cererea lui Tiberius Dănuţ Epure a fost soluționată în primă instanță de Tribunalul Ilfov, la jumătatea lunii noiembrie 2024, prin respingerea cererii.
 
Nemulțumit, Tiberius Dănuţ Epure a contestat decizia Tribunalului Ilfov la Curtea de Apel București.
 
Amintim că prin decizia penală nr. 1687 din 10.12.2015, Curtea de Apel București a hotărât condamnarea lui Epure Tiberius Dănuț, fost rector al Universității „Ovidius” din Constanța, la data faptelor, la o pedeapsă de 3 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 5 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani după executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice, de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat și de a ocupa funcția de rector la orice instituție de învățământ, pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită (2 infracțiuni) și folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității.
 
Tiberius Dănuţ Epure este candidat din partea SOS România pentru Consiliul Județean Constanța. 
 
Lista candidaților din partea SOS România pentru Consiliul Județean Constanța
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii