Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune bunicul Hristu Tănase despre nepoata sa, Simona Anastasia

ro

15 Sep, 2010 00:43 9102 Marime text
cap_1.jpgMartorii accidentului rutier în care a fost implicată Simona Anastasia Tănase dau mărturii în favoarea tinerei, fără să-i întrebe nimeni.

Hristu Tănase, bunicul Simonei Anastasiei Tănase, tânăra care, din spusele poliţiştilor, a provocat accidentul rutier din seara zilei de 24 august, îi ia apărarea nepoatei sale. Chiar dacă acest lucru implică aruncarea vinovăţiei asupra Florentinei Dicu, fiica lui Nicolae Dicu, patronul şcolii de şoferi DIA Auto. În plus, acesta promite că, „dacă Simona" va fi găsită vinovată, va suporta cheltuielile de spitalizare ale lui Gheorghe Chioaru, preşedintele Federaţiei „Omenia" a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din România.

Anastasia_accident.jpgSimona Anastasia Tănase a primit cadou de majorat automobilul marca BMW, model X6, pe care l-a condus în seara accidentului, de la bunicul său, Hristu Tănase, fapt confirmat de acesta. „Da! Este adevărat, maşina este un cadou de la mine, la fel ca multe altele", a mai arătat Hristu Tănase. Deşi este un automobil de lux, bunicul Simonei Anastasia Tănase nu a avut o problemă în a achiziţiona BMW-ul X6 şi asta deoarece conduce societatea comercială Van - Ovis SRL, cu sediul în comuna Stejaru, judeţul Tulcea. Despre această unitate comercială, Hristu Tănase precizează că este specializată în creşterea şi exportul berbecuţilor şi că în 2009 a avut o cifră de afaceri de 3,5 milioane de euro, asta în timp ce datele oficiale arată 9.316.303 lei. Conform www.Vrajitorul.eu, activitatea principală a SC Van - Ovis SRL este creşterea ovinelor, caprinelor, cabalinelor, măgarilor, catârilor. „Simona nu este vinovată de producerea accidentului. Ea a avut verde, are martori, care sunt oameni de bună credinţă. Vor să spună, singuri, ce s-a întâmplat în acea seară, fără să-i întrebe nimeni. Au venit (nr. martorii) şi ne-au spus: «uite cum stă treaba, eu am fost în spatele Simonei». Avea verde şi a venit roşu. Cealaltă fată (n.r. Florentinei Dicu) avea roşu şi a venit verde. Eu sunt şofer de 40 de ani. Ştiu că prioritate are acela care are verde şi nu roşu. Cei care anchetează cazul o să-şi facă datoria. S-a spus că avea 200 (nr. de kilometri/oră) la oră, sta în timp ce Poliţia spune că avea între 40 şi 50 de kilometri/oră. Câtă vitează putea să aibă dacă ea venea de pe strada Mihai Viteazu? Cealaltă fată avea roşu şi a forţat. Simona a fost atentă. Au venit martorii şi au spus cum s-a întâmplat. Justiţia trebuie să-şi facă datoria. Din punctul nostru de vedere, totul este foarte clar. Simona este afectată de cele întâmplate, dar şi de cele scrise. Vă daţi seama cum e la noi, la machedoni, acum. Pentru noi nu e uşor", ne-a mai declarat Hristu Tănase. Acesta continuă declarând că îi va plăti cheltuielile de spitalizare lui Gheorghe Chioaru, dacă, în urma cercetărilor, se va stabili că Simona Anastasia Tănase se face vinovată de producerea accidentului din seara zilei de 24 august.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • make 15 Sep, 2010 09:02 ati gasit si martori? minciuni! Mosule, dupa verde vine galben, apoi rosu!