Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Coloane întinse pe kilometri Carambol rutier pe A 2 pe sensul către litoral. 18 persoane implicate. Două accidente aproape în același loc

ro

25 Jul, 2020 07:21 3265 Marime text
  • Pe sensul spre Constanța al Autostrăzii Soarelui sunt cozi de kilometri, după ce două accidente s-au produs în ultimele ore, pe raza județului Călărași.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe A2 București-Constanța, la kilometrul 117, pe sensul către litoral, în zona localității  Perișoru, județul Călărași,  a avut loc  o coliziune în care au fost implicate trei autoturisme.
 
Potrivit ISU Călărași sunt implicate 18 persoane, dintre care patru rănite ușor.
 
Traficul este îngreunat în zonă, fiind restricționate banda doi și banda de urgență, formându-se coloană în mișcare de aproximativ doi kilometri.
 
Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Poliția Rutieră sfătuiește conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

UPDATE - ora 8.46:

Potrivit Centrului InfoTrafic din cadrul IGPR, la ora aceasta circulația s-a reluat pe ambele benzi la kilometrul 117, loc. Perișoru, jud. Călărași, pe sensul către Constanța al A2 București-Constanța, fiind în continuare coloană pe aproximativ 7 kilometri.

​Totodată, Centrul InfoTrafic informează că traficul rutier este restricționat pe prima bandă a autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 93, pe sensul către litoral, în apropierea localității Vâlcelele, județul Călărași, după ce s-a produs un impact în care au fost implicate 4 autoturisme. Din primele date, o persoană ar fi suferit leziuni, primind îngrijiri medicale. S-a format coloană de autoturisme de aproximativ 3 kilometri.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii