Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. 17 mașini implicate. Ce spun martorii Carambol pe A2 din cauza poleiului. Traficul se desfăşoară cu dificultate

ro

16 Nov, 2016 07:49 6125 Marime text
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei anunţă că din cauza unor accidente rutiere în care au fost implicate mai multe autovehicule, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat la ieşirea de pe A2 Bucureşti – Constanţa către centura Capitalei.

Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil acoperit cu polei. În aceste condiţii şoferii sunt sfătuiţi să reducă mult viteza, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculul dinainte şi să adopte o manieră prudentă la volan, pentru a nu cădea victimă accidentelor rutiere.



Potrivit primelor date, în accident ar fi implicate 17 autoturisme, pe ambele sensuri de mers. În urma impactului sunt rănite cinci persoane. 

Alte trei accidente mai mici au avut loc în această dimineaţă pe A2 din cauza poleiului.

UPDATE 2, ora 08.42

Potrivit martorilor, intrarea pe Autostrada Soarelui este blocată pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa. 

Patru persoane rănite în accident au fost transportate la Spitalul Sfântul Pantelimon și la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, potrivit unor surse medicale citate de Agerpres.

UPDATE 1, ora 08.27

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, la Digi 24, ca 22 de persoane implicate în accident sunt evaluate medical, iar patru dintre ele urmează să fie transportate la spital. Raed Arafat a precizat că nu există situaţii critice.

Reprezentanții ISU au precizat că în accident au fost implicate 17 mașini, dintre care zece pe sensul către Constanța, iar șapte spre Capitală.

La fața locului acționează cinci echipaje SMURD, unul de la descarcerare și un altul pentru stingere.


Sursa foto: Facebook Radare A2 - Autostrada Soarelui
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii