Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Azi se dă bătălia pentru SIPI Constanţa

ro

15 Jul, 2011 00:00 2449 Marime text

SIPI_-_George_Popa.jpgAzi, 15 iulie a.c, la sediul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI) va avea loc concursul în vederea ocupării funcţiei de şef al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă (SIPI) Constanţa. De menţionat că, printre cei care doresc câştigarea testării, se numără comisarul Marius Daniel Panait, actualul şef interimar al Serviciului de Informaţii şi Constantin Ion, fostul şef al Biroului Protecţie din cadrul SIPI.

Surse bine informate arată că mai există un pretendent pentru Serviciul de Informaţii de la Constanţa, însă numele acestuia nu a fost făcut public. Funcţia de şef al SIPI Constanţa a devenit vacantă după ce comisarul-şef George Dorel Popa a fost eliberat din funcţie, urmare a managementului defectuos constatat la nivelul unităţii teritoriale în gestionarea competenţelor specifice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un ofiter de informatii batran 15 Jul, 2011 21:36 am activat sub multi sefi....ca popa, destept si tenace nu am vazut niciunul. apropos de poza de mai sus......