Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul șef DIPI Nicolae Gheorghe este ”întors pe toate părțile” la această oră, la DNA

ro

15 Feb, 2016 10:55 2037 Marime text
 
Fostul șef al Departamentul de Informații și Protecție Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) Nicolae Gheorghe s-a prezentat, astăzi, la Direcția Națională Anticorupție (DNA). Știrea nu a fost anunțată oficial, ci pe surse.
 
Fostul șef al celebrei unități "doi şi-un sfert" a fost chemat, susțin surse judiciare, într-un nou dosar de corupție instrumentat de DNA și ar putea avea calitatea de suspect. Potrivit surselor citate, fostul șef al DGIPI este audiat la această oră de procurorii anticorupție.
 
Rareş Văduva a fost numit în funcţia de secretar de stat la Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, printr-o decizie a premierului Dacian Cioloş.
 
Tot în Monitorul Oficial, au fost publicate miercuri şi deciziile privind eliberarea lui Nicolae Gheorghe şi a lui Nelu Zămică din funcţia de secretar de stat şi, respectiv, de subsecretar de stat, deţinute de cei doi în cadrul aceluiaşi Departament al MAI.
 
Din poziţia de şef al serviciului de informaţii al MAI, Nicolae Gheorghe nu a făcut nimic pentru a împiedica abuzul în serviciu de care DNA îl acuză pe Gabriel Oprea, cu privire la coloanele oficiale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii