Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:54 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Azi, primul termen - Lucian Diniţă, fostul şef al Poliţiei Rutiere, ar fi primit un miel, doi curcani şi 5 kg. de peşte (rechizitoriu)

ro

22 Oct, 2015 00:00 2065 Marime text


Azi, la Tribunalul Bucureşti va avea loc primul termen în dosarul în care Lucian Diniţă, comisar-şef de poliţie, fostul director al Direcţiei Poliţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Române, a fost deferit Justiţiei pentru trafic de influenţă.
 
În dosar, alături de Diniţă au mai fost trimişi în judecată Gheorghe Deaconeasa, om de afaceri, cu privire la săvârşirea infracţiunii de cumpărare de influenţă, şi Marcel Ilie, vicepreşedinte şi membru în Comitetul Executiv Regional al Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor - Secţia Română - Regiunea 1 Bucureşti, bănuit de complicitate la cumpărare de influenţă.
 
În rechizitoriul întocmit, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Piteşti au reţinut că Diniţă ar fi primit de la Deaconeasa produse alimentare în valoare de 672,5 lei: un miel, doi curcani şi 5 kg de păstrăv.
 
Lucian Diniţă a fost destituit în aprilie 2014 în cazul ofiţerului prins cu permis fals.
 
Deaconeasa este, potrivit presei centrale, denunţătorul Elenei Udrea.
 
Rechizitoriu - Reprezentant al României la ONU, Bruxelles şi Salzburg, inculpat pentru un miel, doi curcani şi cinci kilograme de păstrăv (rechizitoriu)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii