Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul șef al Poliției Rutiere, achitat. Dosarul a fost amânat

ro

20 Sep, 2018 00:00 2416 Marime text
Curtea de Apel București a amânat pentru data de 15 octombrie apelul dosarului în care Tribunalul București a decis achitarea, în primă instanță, a comisarului-șef de poliție Lucian Diniță, fostul director al Direcției Poliției Rutiere din cadrul Poliției Române.
 
Lucian Diniță a fost trimis în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Pitești. Instanța a concluzionat că fapta de care a fost acuzat comisarul-șef de poliție Lucian Diniță nu există.

Oricare va fi decizia Curții de Apel, aceasta va fi definitivă.

În cauză, Lucian Diniță este suspectat că ar fi primit de la afaceristul Gheorghe Deaconeasa produse alimentare în valoare de 672,5 lei: un miel, doi curcani și cinci kilograme de păstrăv.

Conform actului de sesizare a instanței, Lucian Diniță este acuzat de trafic de influență, Gheorghe Deaconeasa este bănuit de cumpărare de influență, iar în sarcina lui Marcel Ilie, vicepreședinte și membru în Comitetul Executiv Regional al Asociației Internaționale a Polițiștilor - Secția Română - Regiunea 1 București, s-a reținut infracțiunea de complicitate la cumpărare de influență.

Lucian Diniță a fost destituit în aprilie 2014, în cazul ofițerului prins cu permis fals.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii