Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aşa ceva rar se întâmplă. Crimele care au speriat judeţul Constanţa într-o zi de Sfânta Duminică. Unde şi cum au avut loc

ro

08 Jul, 2019 02:02 5792 Marime text
Ieri, într-o zi de Duminică, sfântă pentru creştini, în judeţul Constanţa, au avut loc două crime, care efectiv au căzut ca nişte lovituri asupra locuitorilor din judeţ, iar vestea s-a răpândit repede în toată România.

Prima a avut loc, de dimineaţă, pe raza municipiului Constanţa, într-un imobil de pe strada Mihai Viteazu, iar cel care a anunţat nenoricirea a fost chiar autorul odioasei fapte.

Povestea este una, simplă, aşa cum sunt mai toate de acest gen

Doi bărbaţi, unul de 45 de ani, şi un altul de 42, au început o ceartă, probabil la un pahar de băutură, pentru un aparat de radio, sau chiar pentru o melodie pe care unul ar fi vrut să o asculte, iar celuilalt nu-i plăcea.

Şi de aici până la a scoate cuţitul şi a-l înfige în colegul de cameră nu a fost mult.

Victimă a căzut cel de 45 de ani. Cuprins de remuşcări colegul, care este bănuit că ar fi săvârşit nenoricirea, a sunat la 112.

S-a dat alarma şi o echipă de criminalişti de la IPJ Constanţa s-a deplasat la locul indicat. Unde cu uimire au constatat că apelantul nu minţise.

Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Constanţa a declarat că „în jurul orei 08.30, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o locuință de pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța se află trupul neînsuflețit al unei persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un bărbat de 45 de ani, care ar fi decedat în urma unei înțepături cu un obiect ascuțit.

Presupusul autor, în vârstă de 42 de ani, a fost identificat și condus la sediu de polițiști. Cercetările continuă, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Nu a durat mult. Crima a doua.

Câteva ore mai târziu a venit iar vestea: crimă la Medgidia. Doar că aici lucrurile sunt ceva mai complicate. Crima ar fi fost săvârşită de un bărbat care şi-ar fi ucis mama.

Şi în acest caz, potrivit IPJ Constanța, „deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o femeie în vârstă de 74 de ani, care ar fi decedat după ce ar fi fost înțepată cu un obiect ascuțit de către un bărbat, în vârstă de 52 de ani”.

„Presupusul autor a fost identificat și reținut la sediu pentru continuarea cercetărilor” - au mai transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii