Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazare „Imi cer scuze. N-am vrut sa agresez pe nimeni!"

ro

22 Jul, 2009 03:08 3905 Marime text
radu_mazare_tinuta_ofiter_nazist_german_26.jpgValul de reacţii iscat de participarea pe podiumul unei prezentări de modă a primarului Constanţei, Radu Mazăre, şi a fiului său, îmbrăcaţi în uniforme  militare germane nu mai conteneşte. 

Cu toate acestea, edilul constănţean a reamintit, ieri, că a interpretat doar rolul unui ofiţer care lupta împotriva lui Adolf Hitler. „Sunt unii care s-au simţit deranjaţi... îmi cer scuze în faţa lor. N-am vrut, în niciun caz, să agresez pe cineva. Mai mult, vreau să vă spun că, municipiul Constanţa, este locul din România în care sunt, probabil, concentrate cele mai multe investiţii israeliene", a menţionat Radu Mazăre. Ipostaza de manechin adoptată de liderul social-democrat constănţean şi, mai degrabă, costumaţia preferată de acesta aveau să reprezinte, în opinia unora, un subiect de discuţie în cadrul conducerii PSD. Unii avansau chiar ideea unei posibile trageri la răspundere a preşedintelui PSD Constanţa, care şi-a descoperit noi veleităţi. Numai că ai săi colegi de partid nu s-au înghesuit nici să comenteze situaţia, nici să-i ceară explicaţii. De altfel, reacţia lui Radu Mazăre la întrebarea jurnaliştilor privind atitudinea adoptată de conducerea PSD referitor la ţinuta sa de la prezentarea de modă a fost cât se poate de elocventă. „Este un gest care nu are nicio legătură cu partidul. Eu nu trebuie să cer voie, că nu sunt la şcoală. Ba, vă repet, şi aţi văzut sau, poate, veţi vedea şi filmul, am interpretat rolul unui ofiţer care vrea să scape ţara de un dictator nebun. De aici, înţelege fiecare ce are de înţeles", a concluzionat primarul şi liderul organizaţiei judeţene PSD Constanţa, Radu Mazăre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • laura 22 Jul, 2009 09:17 Daca ceva a fost cu adevarat socant,nu timpitenia lui Mazare a fost,ci comentariul pe diverse posturi TV.Au fost voci care incercau sa explice ei de ce a fost doar o glumita....aceste persoane sunt cu adevarat periculoase,miine o sa vina altcineva care sa ridice din umeri mirat...sa ne spuna de legionari ce patrioti au fost iar "cuibul" de la Eforie nu are legatura cu politica !