Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial 2023 – anul închiderii șantierelor din Constanța?!

ro

05 Jan, 2023 00:00 1567 Marime text
 
 
  • Spre finele anului 2022, un sondaj derulat de ZIUA de Constanța arăta că 82% dintre persoanele care aleseseră să participe la acesta erau de părere că șantierele nu vor fi finalizate în 2023.
  • Printre gropi, praf, adesea noroi, cabluri și țevi, pietonii și șoferii constănțeni își adună răbdarea și strâng din dinți.
 
De câteva zile, am pășit toți în noul an, unii cu teamă, alții cu speranță, alții cu dorințe și obiective, iar alții doar cu dorința de a fi bine - și atât!
 
Pentru mulți dintre noi, noul an este asociat cu noi începuturi. În ce îi privește pe constănțeni, de pildă, unii dintre ei speră că noul an va fi începutul finalizării șantierelor din oraș.
 
Spre finele anului 2022, un sondaj derulat de ZIUA de Constanța arăta că 82% dintre persoanele care aleseseră să participe la acesta erau de părere că șantierele nu vor fi finalizate în 2023.
 
Printre gropi, praf, adesea noroi, cabluri și țevi, pietonii și șoferii constănțeni își adună răbdarea și strâng din dinți.
 
Pe de altă parte, însă, nu pot să nu remarc că, indiferent cine și când s-ar fi apucat de treabă, șantierele ar fi existat, iar neplăcerile aferente acestora ar fi existat de asemenea.
 
Așa că nu pot să nu remarc că, la noi, vorba aceea – „rău că nu se face, rău că se face“!
 
În ce mă privește, nu pot decât să sper că, la finalul finalului, toate eforturile făcute de locuitorii orașului, dar și de către turiști vor fi meritat cu adevărat, sper să avem un oraș de care să nu ne mai fie rușine, un oraș pe care să fim mândri să-l îngrijim și să invităm cu încredere oaspeții să poposească și la noi.
 
Iată un deziderat – că o fi pentru 2023, 2024 sau cine știe când – asta nu mai știu!
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Citește și
 
Credeți că șantierele din municipiul Constanța vor fi finalizate în cursul anului viitor?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii