Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj nou Sunteți mulțumiți de modul în care începe să arate Constanța, în urma finalizării unora dintre șantierele din oraș?

ro

29 Oct, 2023 17:00 1783 Marime text
  • După zile în șir de circulație deviată, șoferii pot acum conduce liber pe podul din zona Doraly, de exemplu, sau în alte zone din oraș.
În ultimul timp, unele dintre nenumăratele șantiere deschise în Constanța ultimilor ani încep să se apropie de închidere, o parte dintre arterele rutiere fiind redeschise circulației, fără restricții.



După zile în șir de circulație deviată, șoferii pot acum conduce liber pe podul din zona Doraly, de exemplu, sau în alte zone din oraș.



Cu toate că alte restricții de circulație intră în vigoare în oraș în fiecare zi, iar șantierele sunt departe de a fi finalizate complet, constănțenii par să aibă motive să spere că, încet-încet, lucrurile ar vrea să intre pe un făgaș normal.



În acest context, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:






Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.


Citește și:

Constanța
Se deschide un nou șantier pe bulevardul I.C. Brătianu. Date din proiect


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii