Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Credeți că șantierele din municipiul Constanța vor fi finalizate în cursul anului viitor?

ro

19 Dec, 2022 00:00 2587 Marime text


Constanța a devenit orașul șantierelor, aspecte consemnate cu un umor negru și pe rețelele de socializare virtuală, unde imagini cu diferite zone în lucru din oraș (mai ales lucrările de pe strada Ștefan cel Mare) sunt însoțite de comentarii în care se dezminte faptul că ar fi vorba despre imagini din zonele de conflict armat.
 
Fie că vorbim de pietoni, conducători auto, părinți ce împing cărucioarele cu bebeluși, bătrâni ieșiți din casă pentru a cumpăra strictul necesar sau despre orice altă categorie de constănțeni sau chiar turiști – toți resimt disconfortul cauzat de orașul-șantier în care locuiesc sau pe care au ales să îl viziteze.
 
În paralel, municipalitatea ne spune să avem încredere, căci suntem pe drumul cel bun spre schimbarea la față a orașului.
 
Cu încrederea dar, mai ales, răbdarea, aproape sfârșite, constănțenii nu par să creadă că vor mai apuca finalizarea lucrărilor demarate în toate zonele orașului.
 
În acest context, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:
 
 


 
De asemenea, așteptăm răspunsurile dumneavoastră și pe pagina noastră de Facebook, prin comentarii, cu respectarea temei propuse și folosirea unui limbaj adecvat, fără injurii sau atacuri la persoană.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Atenție, constănțeni! Au început lucrările și pe bulevardul Ferdinand. Dispar locurile de parcare, iar spre Gară nu vor putea circula decât autobuzele (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii