Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 70% dintre respondenți nu sunt mulțumiți de cum arată Constanța după lucrări. „Chiar nu vedeți cu ochii voștri dezastrul“

ro

05 Nov, 2023 17:00 1276 Marime text
 
 
  • „O bijuterie arhitectonică, nu am cuvinte să îi mulțumesc domnului Primar. Cel mai probabil, urmașii urmașilor noștri vor reuși să vadă finalizarea lucrărilor“, este comentariul unui cititor.
 
70% dintre cele 383 de persoane care au ales să participe la sondajul derulat de ZIUA de Constanța în perioada 29 octombrie 2023 – 5 noiembrie 2023 au răspuns că nu sunt mulțumite de modul în care arată Constanța odată cu începerea finalizărilor amplelor lucrări din oraș.
 
Alți 30% dintre respondenți au optat pentru varianta „Da“.
 
Totodată, ne-au fost transmise păreri și prin intermediul paginii de Facebook ZIUA de Constanța.
 

„Măi, oameni buni, chiar nu vedeți cu ochii voștri dezastrul, ce să ne placă lucrări făcute de mântuială, marcaje trasate aiurea exemplu: intersecția Trocadero, sensul de mers spre Dacia, unde a mai apărut o așa-zisă bandă de circulație pentru virajul la stânga, dar când vii din sens invers te trezești pe contrasens, același lucru și la intersecția de la gară, trotuare neterminate, guri de canalizare lăsate de izbeliște, banda de circulație pentru mijloacele de transport în comun blocată de mașini parcate (...)“, a transmis un utilizator, semnalând totodată probleme și cu privire la preluare elevilor de către părinți, cu mașinile.

 

„Nu. În primul rând, toate lucrările sunt făcute de mântuială, nimic nu este drept și trainic. Sensuri unice peste sensuri unice, ocolești de înnebunești ca să ajungi din punctul A în punctul B în oraș“, ne-a transmis un alt utilizator.

„O bijuterie arhitectonică, nu am cuvinte să îi mulțumesc domnului Primar. Cel mai probabil, urmașii urmașilor noștri vor reuși să vadă finalizarea lucrărilor“, este mesajul ironic transmis de un altul.

„Singurul lucru bun este că s-a încercat, dar calitate și termene de execuție nerespectate! Și o mare problemă, prețurile exorbitante pe care tot noi le plătim!?“


Sondajul de opinie publicat de ZIUA de Constanța s-a desfășurat în perioada 29 octombrie 2023 – 5 noiembrie 2023 și au ales să participe, până la momentul redactării articolului, 383 de persoane.
 
Întrebarea a fost „Sunteți mulțumiți de modul în care începe să arate Constanța, în urma finalizării unora dintre șantierele din oraș?“.
 
70% au răspuns „Nu“, iar pentru „Da“ au optat 30% dintre respondenți.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Știri din Constanța
Mai sunt 10 zile până la termenul anunțat de Mooz Services pentru finalizarea lucrărilor de pe Ștefan cel Mare. Cum arată șantierul (GALERIE FOTO+ VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii