Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chilipiruri la Fisc Apartamente, terenuri şi automobile scoase la mezat în luna iulie (galerie foto)

ro

27 Jun, 2012 22:04 5754 Marime text
licitatii_fisc.jpgAdministraţia Finanţelor Publice din municipiul Constanţa şi cea din municipiul Mangalia vor organiza, la începutul lunii iulie, o serie de licitaţii pentru valorificarea bunurilor societăţilor comerciale datoare către stat. Doritorii de chilipiruri vor putea cumpăra terenuri, apartamente şi automobile.

Administraţia Finanţelor Publice din municipiul Constanţa organizează pe 3 iulie licitaţie pentru valorificarea mai multor bunuri care aparţin societăţii Thecory SRL. Participanţii la licitaţie vor putea achiziţiona un teren intravilan în suprafaţă de 322 mp, situat în municipiul Constanţa, strada Apusului nr. 4. Preţul de pornire a licitaţiei este de 179.724 lei, exclusiv TVA. În aceeaşi zi, fiscul constănţean va scoate la mezat un bun care aparţine societăţii New Feeling Sports SRL. Este vorba despre un automobil marca Toyota, fabricat în anul 2007. Preţul de evaluare a automobilului este de 29.169 de lei. Pe data de 4 iulie, fiscul constănţean organizează cea de-a doua licitaţie pentru valorificarea bunurilor societăţii debitoare Per Sieg SRL. Participanţii la licitaţie vor putea achiziţiona un apartament cu o suprafaţă de 50,03 mp, situat pe bulevardul 1 Mai. Preţul de evaluare este de 137.135,25 lei, exclusiv TVA. Pe data de 5 iulie, Administraţia Finanţelor Publice din municipiul Constanţa va valorifica un ansamblu de bunuri imobile, proprietate a debitorului SC King's Development SRL. Astfel, vor fi scoase la vânzare două terenuri intravilane de 785 mp, respectiv 434,57 mp, ambele situate în comuna Agigea, pe strada Tiberiu Brediceanu. Preţul de pornire a licitaţiei este de 178.342,50 lei, exclusiv TVA. În aceeaşi zi, fiscul constănţean va scoate la mezat, pentru a doua oară, proprietăţile societăţii Total Trans SRL. Astfel, participanţii la licitaţie vor putea achiziţiona un teren intravilan de 400 mp., un imobil (garaj auto) cu o suprafaţă de 110,57 mp, precum şi un sediu administrativ P+1E, în suprafaţă de 20.44 mp. - toate situate pe strada Vârful cu Dor, în municipiul Constanţa. Preţul de evaluare a ansamblului de bunuri este de 197.715 lei, exclusiv TVA. Următoarea licitaţie va fi organizată de AFP Constanţa pe data de 12 iulie, când va încerca să valorifice un bun mobil, proprietate a debitorului SC Amerom Contruct SRL. Este vorba despre o autoutilitară marca Dacia 1305, fabricată în anul 1994. Preţul de evaluare a acestuia este de 1.339 de lei. Tot pe 12 iulie urmează să se mai desfăşoare o altă licitaţie, în care va fi propus spre vânzare un autoturism Voskswagen Golf. Preţul de pornire a licitaţiei este de 11.644 de lei.

Pe lângă bunurile valorificate ale agenţilor economici debitori, Fiscul va mai vinde şi bunuri care aparţin persoanelor fizice. Pe 10 iulie, Administraţia Finanţelor Publice din municipiul Mangalia va scoate la mezat un teren intravilan în suprafaţă de 2.500 mp, situat în localitatea 23 August, care aparţine lui Ioniţă Vasile. Preţul de pornire a licitaţiei este de 24.627 de lei. Pentru bunul mobil mai sus menţionat se organizează a doua licitaţie, preţul de pornire a licitaţiei fiind diminuat cu 25% faţă de preţul de evaluare. Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte până în ziua precedentă licitaţiei dovada plăţii taxei de participare, care reprezintă 10% din preţul de pornire.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii