Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta

ro

18 Nov, 2012 20:06 67854 Marime text
 
 strada.jpg  Astăzi, strada Avram Iancu din zona pieţei Balada (galerie foto)
 strada.jpg  Astăzi, strada Toamnei din zona stadionului Farul (galerie foto)
 1_3.jpg  Astăzi, Grozeşti din Faleză Nord (galerie foto)
 1_2.jpg  Astăzi, aleea Daliei din zona Casei de Cultură (galerie foto)
 1_02.jpg  Astăzi, strada Panait Moşoiu din zona Casei de Cultură (galerie foto)
 strada_1.jpg  Astăzi, strada Mercur din Constanţa (galerie foto)
 strada_sperantia.jpg  Astăzi, strada Theodor Speranţia, din Kilometrul 5 (galerie foto)
 IMG_3035.jpg  Astăzi, strada Aristide Karatzali, din zona peninsulară (galerie foto)
 04_strada_-_strada_comarnic_0.jpg  Astăzi, strada Comarnic din cartierul Viile Noi (galerie foto)
 strada_strada_rasuri.jpg  Astăzi, strada Răsuri din cartierul Coiciu (galerie foto)
 1_01.jpg  

 Astăzi, strada Vasile Lupu (galerie foto)

 

 

 

 

 strada-stradaadamclisi1.jpg

 Astăzi, strada Adamclisi, din zona Brotăcei (galerie foto)

 

 

 

 strada_1.jpg  Astăzi, strada Bucureşti, din zona Casei de Cultură (galerie foto)
 08_strada_1.jpg  Astăzi, strada Cutezătorilor, din cartierul Inel II (galerie foto)
 06_strada_-_Petru_Rares_10.jpg  Astăzi, strada Petru Rareş din Peninsulă (galerie foto)
 strada_1.jpg  Astăzi, aleea Lirei, din Poarta 6 (galerie foto)
 strada_1.jpg  Astăzi, aleea Violetelor, din zona Casei de Cultură (galerie foto)
 strada_1.jpg  Astăzi, strada Pandurului, din cartierul Km 5 (galerie foto)
 strada_1.jpg  Astăzi, strada Războieni, din cartierul Tomis III (galerie foto)
 08_strada_-_strada_semanatorului_2.jpg  Astăzi, strada Semănătorilor, din zona Trocadero (galerie foto)
 07_strada_strada_bravilor.jpg Astăzi, strada Bravilor din cartierul Inel II (galerie foto)
 strada_prelungirea_Eduard_Caudella_01.jpg  Astăzi, Prelungirea Eduard Caudella, din Cartierul Compozitorilor (galerie foto)
 strada_IC_Bratianu_alee.jpg  ZIUA de Constanţa vine pe strada ta (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Costache Manole 27 Jan, 2013 12:26 Sa sper ca se vor face ceva , toata lumea, toti constantenii sunt motivati, vrem sa avem n oras model, sa nu se mai zica si sa se mai faca comparatie intre litoralul romanesc si cel bulgaresc. Eu cred ca edilii orasului au in vedere acest lucru, sa ramina in istoria Constantei si a Romaniei, ca au fost fii ai orasului care au fost gospodaricu adevarat.
  • Ghitiu Ion 03 Jan, 2013 14:10 La Multi ani 2013, azi 3 Ianuarie , sunt curios daca se vor lua masuri de la conducerea municipiului, nu conteaza ce partide sunt , dar sa vedem oamenii pe care i-am ales fac ceva? Totul este adevarat in aceste articole scrise de constanteni,eu locuiesc mai jos de OMV Tomis Nord. a inceput sa se fac ceva dar mai trebuie sunt cel mai mare oras port la Marea Neagra.
  • Vasile 02 Jan, 2013 16:38 La multi ani tuturor celor ce au numele Vasile, va doresc in Noul An 2013, sa aveti parte de tot ce va doriti dvs. si familiile dvs. am citit toate artcolele scrise de constanteni, si pot spune ca toate trebuiesc luate in seama. Treaba cu taitul plopilor este foarte buna, am vazut in mai multe orase din romania, ca au fost taiati si lumea a pus alt el de arbori care fac flori si miroase frumos. Un alt aspect foarte dar foarte bun , eate acela de a se face pasaje subterane de trecere a intersectiilor cu trafic mare.Una ar fi intradevar pe Tomis cu Tulcei si Suceava , una la Tomis3 cu Soveja si Soveja cu Lapusneanu si la Delfinariu. Iar alt pasaj la hotel Dobrogea si la iesirea de la Universitatea Ovidius.
  • Caraman Vali 15 Dec, 2012 13:57 Buna ziua , locuiesc la blocurile din statia Brotacei.cel mai bine este sa se faca pasaj subteran, la intersectia Tomis-Suceava-Tulcei, si s-ar fluidiza traficul. fiindca sunt foarte multe vehicoule.Si sa se faca parcari pe Suceava exact de la intersectie pina la magazinul chinezesc, si pe partea opusa dinspre OMV si blocurile cu farmacia , mobila , etc. Asa am arata ca oras european. Cu ocazia sarbatorilor de iarna va doresc dvs si cititorilor dvs multa sanatate , fericire si ,La Multi Ani! sa speram ca se fac toate astea care sunt de trebuinta si urmasiilor care vor locui in Constanta.
  • Radu 14 Dec, 2012 10:57 Buna ziua, redactiei si cititorilor dvs. Este foarte bine facuta aceasta observatie cu strada Tulcei.Trebuie facut ceva, fiindca sau inmultit masinile, si plus de asta este o strada cu trafic intens. Statiatai de taxi trebuie marita , fiindca este folositoare .Sunt salcii si fel de fel de copaci uscati mai bine iar taia primaria si noi locatarii vom face pe cheltuiala nostra alt fel spatiul verde, asta dac nu se mai vind din spatiile verzi, sa se faca fel de fel de cladiri..........
  • Blioju Iuri 03 Dec, 2012 17:27 Buna ziua redactiei ziarului ziua si cititorilor. Locuiesc in blocul 3B Tomis 299, intersectia , Tomis-Suceava-Tulcei. Sau facut parcari, foarte bine, dar mai trebuiesc pe toata strada Tulcei, fiindca este foarte circulata.Si mai trebuiesc plopii taiati de la blocurile 2B/3B/4B/5B, si cel de linga chioscul de ziare.Trebuie facuta o statie de Taxi mai mare, fiindca incurca circulatia, statie este foarte buna acolo pe Tulcei cu Tomis, este necesara, dar dac s-ar mai lua din spatiul verde de pe partea cu taxiurile pina in ghena de gunoi , de la capatul blocului s-ar largi strada si ar fi toata lumea multumita.Noi locatarii de la aceste blocuri vrem sa scapam de plopii uscati din fata blocului de la intersectie pina la biserica, vrem sa punem alt fel de copaci , liliac , tei si alte flori sa facem ceva frumos pe cheltuiala noastra , numai plopii sa taie cei de la spatii verzi, cad crengi mari la vinturi , mai ales acum la furtunile din ultimii anii, e ceva de speriat te pot omori acesti arbori, nu sunt de esenta tare.Si pe str. Adamclisi, unde este piata Brotacei sa se faca o parcare, ca lumea sa taie plopii uscatii sunt o gramada pe acolo.Sunt niste blocuri turn nu stiu ce nume au dar au de-a plopi uscati pe acolo si acum la furtuna se rupeau crengi mari, picau pe oameni. Va rog poate faceti ceva, in rest toate bune . va doresc multa sanatate si cele bune dvs si cititorilor. P.S. Locuiesc la etajul unde este steagul Romaniei se vede de oriunde.