Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:01 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrem să arătăm adevărata faţă a oraşului ZIUA de Constanţa vine pe strada ta (galerie foto)

ro

14 Nov, 2012 02:34 4481 Marime text
strada_IC_Bratianu_alee.jpgCu toate că suntem în secolul XXI, în municipiul Constanţa încă mai există străzi, alei, străduţe sau trotuare fără asfalt. Altele au trotuare pe care nu se poate circula. Cotidianul ZIUA de Constanţa va prezenta în fiecare zi străzi din municipiul Constanţa care au fost uitate de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă, totuşi, or fi fost vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Azi începem cu aleea I. C. Brătianu, din municipiul Constanţa. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi vă asigurăm că vom veni unde ne chemaţi.

Maidanezi care se plimbă în voie prin noroi şi gunoaie, copii care se joacă direct pe stradă, buruieni care se înalţă ca în mijlocul pădurii. „Minunăţiile" pot fi văzute pe aleea I. C. Brătianu, chiar la ieşirea din municipiul Constanţa, nu departe de Secţia 4 de Poliţie.

strada_IC_Bratianu_alee_2.jpgAnii au trecut. Nu mai are importanţă cine a fost parlamentar. Important este că această stradă, alee sau cum îi mai zice, face parte din municipiul Constanţa, condus de primarul Radu Mazăre şi de un consiliu local care ridică mâna fără să crâcnească la orice proiect de hotărâre. Această stradă nu a fost văzută de nimeni care să o poată trece pe ordinea de zi pentru modernizare.

Probabil unii îşi pun speranţe în cei care vor deveni parlamentari.

Iar aici, la alegerile parlamentare din 9 decembrie, pentru Colegiul 7 se „bat": Petre Barabaş (candidat din partea UDMR), Mircea - Titus Dobre (candidat din partea USL), Oana-Maria Florea (candidat din partea ARD), Monica-Gabriela Dianca (candidat din partea Partidului Ecologist Român), Mircea Stoian (cabdidat din partea PP-DD).

Votul este la dumneavoastră.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • constanta 14 Nov, 2012 14:23 SI STR SANDU CHIOSEA PESTE LINIA FERATA IN DREPTUL SPALATORIEI TROMPI CONDUSA DE DOMNUL CHESOI STRADA ESTE VARZA PE ACOLO NU TRECE NIMENI? AU ASFALTAT DOAR PANA LA FANTEZIA PETROCONST JUSTITIEI
  • constantean 14 Nov, 2012 09:19 nu uitati de semanatorului si bravilor