Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, Prelungirea Eduard Caudella, din Cartierul Compozitorilor (galerie foto)

ro

15 Nov, 2012 02:35 5154 Marime text
 strada_prelungirea_Eduard_Caudella_01.jpgÎn secolul XXI, în municipiul Constanţa încă mai există străzi, alei, străduţe sau trotuare fără asfalt. Altele au trotuare pe care nu se poate circula. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă în fiecare zi străzi din municipiul Constanţa, care au fost uitate de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă, totuşi, or fi fost vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde ne chemaţi.

În ediţia de astăzi vom prezenta strada Prelungirea Eduard Caudella, care se intersectează cu străzile Eduard Caudella şi Sergiu Celibidache. Strada arată ca un drum de ţară: fără asfalt şi cu buruieni pe margini, care ţin locul trotuarelor. Cu toate că pe stradă se înalţă semeţ doar vile moderne şi frumoase, şi aici am găsit gunoaie şi noroi.

strada_prelungirea_Eduard_Caudella_02.jpgCa să scape de noroi, atunci când plouă, locutorii au adus pietriş, pe care l-au întins în faţa porţilor. Cert este că şi această stradă, la fel ca Aleea Brătianu, pe care v-am prezentat-o ieri, a fost lăsată de izbelişte de Primăria Constanţa. Prelungirea Eduard Caudella se află în Colegiul 8. Pentru care se „bat" următorii candidaţi, care speră la un mandat de deputat: Francisc-Florin Bartok (candidat din partea UDMR), Manuela Mitrea (din partea USL), Andrei Gheorghe (din partea ARD), Andreea-Lavinia Diacon (din partea Partidului Ecologic Român), George-Andrei Popescu (PP-DD), Ştefan Pereanu (din partea Partidului România Mare).

Primele ecouri


În urma articolului publicat în ediţia din 14 noiembrie, în care a fost prezentată Aleea IC Brătianu, unul dintre candidaţii la alegerile din 9 decembrie a răspuns deja proiectului demarat de către cotidianul ZIUA de Constanţa. Este vorba despre consilierul judeţean Mircea-Titus Dobre candidatul USL la un mandat de deputat în Colegiul 7, care ne-a comunicat că are cunoştinţă despre problemele de pe Aleea IC Brătianu şi din tot cartierul Palas şi că acestea sunt în atenţia sa. Mai exact, Mircea-Titus Dobre va căuta să identifice soluţiile pentru aceste probleme.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii