Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, aleea Violetelor, din zona Casei de Cultură (galerie foto)

ro

21 Nov, 2012 02:40 4154 Marime text
strada_1.jpgZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost, totuşi, vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

În ediţia de astăzi, prezentăm aleea Violetelor, care este situată în zona Casei de Cultură, între străzile Oborului şi Bucureşti. Situată în buricul târgului, aleea Violetelor este plină de gropi, mizerie, şi trotuare pe care nu poţi merge din cauza maşinile parcate, în lipsa locurilor de parcare. Mai mult, locurile de parcare care totuşi există sunt neasfaltate şi pline de noroi, exact ca în plin câmp. Aleea Violetelor face parte din Colegiul Uninominal 10, pentru care candidează Para Lorant (candidat din partea UDMR), Mădălin Ştefan Voicu (din partea USL), Florin Gheorghe (din partea ARD), Viorel Ion (din partea Partidului Ecologist Român), Ion-Gabriel Petcu (din partea Partidului Popular şi al Protecţiei Sociale), Nicoleta Ploscaru (din partea PP-DD), Ion Cârnu (din partea Partidului România Mare). Colegiul uninominal pentru alegerea Camerei Deputaţilor nr. 10 face parte din Colegiul uninominal nr. 4 pentru Senat. Pentru Colegiul nr. 4 se „bat": Cornelia Enache (din partea UDMR), Mircea-Marius Banias (din partea USL), Christian Gigi Chiru (din partea ARD), Maria Stavrositu (din partea PP-DD).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bostina 21 Nov, 2012 12:08 Daca vreti sa vedeti adevarata fata a orasului nostru, va rugam sa veniti la nici 500 de metri de locul prezentat aici. Este vorba despre str IL Caragiale, sectorul intre strazile Theodor Burada si Agricultori. Aici, pe langa faptul ca nu exista trotuare asfaltate veti putea constata ca NU EXISTA nici macar acces rutier,locuitorii fac slalom printre noroaiele ce persista zile in sir dupa fecare ploaie, accesul auto poate fi posibil numai pe ipoteticul trotuar iar masina salubritatii nu intra niciodata! Am facut in nenumarate randuri sesizari catre autoritati....DEGEABA. Suntem dusi cu vorba de doi ani ca exista autorizatie de amenajare dar mereu se gasesc scuze: ba ca nu e bun sezonul, ba ca nu mai sunt bani. De jur imprejur s-au realizat asfaltari. Aici, cei 100 de metri, sunt lasati de izbeliste de ani de zile...Crunta bataie de joc...!Si totul e la doar 200 de metri de Casa de Cultura!