Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, aleea Lirei, din Poarta 6 (galerie foto)

ro

22 Nov, 2012 02:08 4280 Marime text
strada_1.jpgZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost, totuşi, vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

În ediţia de astăzi, prezentăm aleea Lirei, care este situată în Porta 6, şi care se intersectează cu străzile Mărţişorului, Curcubeului, Brizei, Austrului. La fel ca şi aleea Violetelor, pe care am prezentat-o în ediţia de miercuri, aleea Lirei este plină de noroi, gropi şi mizerie. În plus, maidanezii îşi duc veacul, nestingheriţi de nimeni.

strada_2.jpgŞi aici locurile de parcare sunt pline de gropi, băltoace şi noroi. Cei care locuiesc aici se plâng că aleea Lirei nu a mai văzut asfalt de ani buni, iar autorităţile nu au făcut nimic în acest sens.

Aleea Lirei face parte din Colegiul Uninominal 6 pentru Camera Deputaţilor, pentru care candidează Acs Sandor (din partea UDMR), Eduard-Stelian Martin (din partea USL), Iustin-Fabian Roman (din partea ADR), Marius-George Cojocaru (din partea partidului Ecologist Român), Nicolae Şandru (din partea PP-DD), Dănuţ Chipar (din partea Partidului România Mare). Colegiul uninominal pentru alegerea Camerei Deputaţilor nr. 6 face parte din Colegiul uninominal nr. 3 pentru Senat. Pentru Colegiul nr. 3 se „bat": Ildiko Toldişan (din partea UDMR), Alexandru Mazăre (din partea USL), Gheorghe Măndilă (din partea ARD), Negiat Sali (din partea PP-DD), Ionel Crivăţ (din partea Partidului România Mare).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii