Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Pandurului, din cartierul Km 5 (galerie foto)

ro

20 Nov, 2012 02:16 4409 Marime text
strada_1.jpgZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost, totuşi, vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

În ediţia de astăzi, prezentăm strada Pandurului, care porneşte din strada Tractorului, se intersectează cu străzile Meşterul Manole, Liliacului, Şoseaua Mangaliei şi strada Micşunelelor, fiind situată în cartierele Km 4-5 şi Km 5. Pe acestă stradă nu există trotuare. Mai exact, ele au existat, doar că din cauza intemperiilor şi a lipsei de responsabilitate a aleşilor locali, trotuarele au fost năpădite de vegetaţia, care şi-a croit drum printre pietre şi asfaltul crăpat.

strada_2.jpgMai mult, panourile electorale cu viitorii candidaţi au fost puse chiar în mijlocul buruienilor şi a mizerie aruncate de locatarii neglijenţi din zonă. Cât priveşte carosabilul, şi aici şoferii sunt nevoiţi să conducă prudent, dacă nu vor să ajungă cu maşina drept la un atelier auto. Strada Pandurului face parte din Colegiul Uninominal 7, pentru care candidează Petre Barabaş (din partea UDMR), Mircea-Titus Dobre (din partea USL), Oana-Maria Florea (din partea ARD), Minica-Gabriela Dianca (din partea Partidului Ecologist Român), Mircea Stoian(din partea PP-DD). Colegiul uninominal pentru alegerea Camerei Deputaţilor nr. 7 face parte din Colegiul uninominal nr.3 pentru Senat. Pentru Colegiul nr.3 se „bat": Ildiko Toldişan (din partea UDMR), Alexandru Mazăre (din partea USL), Gheorghe Măndilă (din partea ARD), Negiat Sali (din partea PP-DD), Ionel Crivăţ (din partea Partidului România Mare).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vasea Nicodim 15 Jan, 2013 17:07 Asa cum am mai spus in tot orasul Constanta sunt necesare reamenajari. O sosea de coasata sa se faca sa se intareasca malurile dinspre mare.Trebuiesc multe facute, acum depinde de administratie si gospodarii care ne conduc din consiliul oraului si al domnului primar.
  • Caraman Vali 16 Dec, 2012 07:09 Mai bine largeste strada pe Pandurului, acolo unde ati filmat dvs.strada este intens circulata. acum ca au venit forte proaspete la conducerea Constantei, cred ca se vor mai face lucrari e infrastructura. Sunt multe strazi in oras , neasfaltate de prin anii 1960.....
  • crina 20 Nov, 2012 11:33 stimati viitor deputati,veniti cu propuneri sa schimbati trotuarul de pe str pandurului...si gigacaloria sa mai scada dle mazare deputat....