Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:08 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Cutezătorilor, din cartierul Inel II (galerie foto)

ro

24 Nov, 2012 02:46 3221 Marime text
08_strada_1.jpgZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost, totuşi, vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

În ediţia de astăzi, vă arătăm porţiuni ale străzii Cutezătorilor din cartierul Inel II. Cutezătorilor se intersectează cu străzile Eliberării, Solidarităţii, Dreptăţii şi Nucilor. Acelaşi peisaj trist şi mohorât, ca de altfel pe majoritatea străzilor constănţene. Gropi, asfalt crăpat, trotuare fără borduri şi blocuri gri. Aşa-zisele spaţii verzi s-au transformat în ghene de gunoi, iar locurile de parcare nu există. Automobilele sunt parcate pe fostele spaţii verzi, care acum sunt pline de noroi şi băltoace.

Pe aici o fi trecut vreodată primarul municipiului Constanţa? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul primăriei municipiului Constanţa?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii