Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul interviu al comisarului-şef Manea, adjunctul şefului IPJ „Nu mă dezic de prieteni, dar dacă greşesc, îi arestez"

ro

15 Jul, 2011 00:00 7345 Marime text
primul interviu al comisarului sef manea adjunctul sefului ipj nu ma dezic de prieteni dar daca gresesc
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • aurelia 15 Jul, 2011 20:59 Daca asa stau lucrurile de ce politista de la frontiera Guteanu Aurelia din Techirghiol str.tepes voda 1 B o acoperiti ?Impreuna cu TITIMEAUA STELIAN vecinul de pe aceeasi strada la nr.1 e hot cu antecedente de combustibil furat baga motorina la comun cu guteanu au centrala in comun pe proprietatea politistei de la frontiera iar politia de techirghio,.il acopera pentru ca le da si lor. ce faceti voi oare ichideti ochii sau veti actiona. va asteptam la tecchirghiol sa vedeti cum se lucreaza guteanu-titimeaua & co.
  • parere 15 Jul, 2011 17:45 Camil asta nu stie pe ce lume traieste. Din frontierist a ajuns adjunct la politie si mai vrea sa si aresteze. Nici macar atata lucru nu a invatat ca el nu aresteaza ci doar cerceteaza. Vai de capul lui si a celor care vor fi subordonatii lui.
  • nicusor 15 Jul, 2011 09:13 Dle.Manea Camil daca imi permiteti sa va dau un sfat: Nu mai vorbiti prostii, nu Dvs.(Politia in speta) aresteaza, dvs faceti cercetari,adunati material probatoriu etc. nu cred ca este necesar sa facem lectii acum, si faceti propuneri sunt altii care hotarasc arestarea sau lasarea in libertate nu dvs.Poate mai bine va faceati cinefil tot aveti acest hobby.Pe viitor nu mai acordati interviuri de imagine ca sifoneaza daca vorbeste gura fara noima. Cu stima
  • nicusor 15 Jul, 2011 09:05 Nu Politia aresteaza Dle Manea Camil, Politia cerceteaza, aduna material probatoriu etc si face propuneri. Pentru cultura dvs. Ati inceput bine feriti-va de comentarii. Multa bafta si succes. Cu stima.
  • titi 15 Jul, 2011 03:06 Camile, lasa-i sa traiasca! hai ca esti tare..