Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Life in plastic is fantastic“ Făgădău vrea un oraş perfect, din plastic. Clădirile inestetice - îmbrăcate în desene colorate (galerie foto)

ro

30 Jan, 2016 00:00 4661 Marime text
life in plastic is fantastic fagadau vrea un oras perfect din plastic cladirile inestetice imbracate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Chiru Jiji 31 Jan, 2016 21:26 Sta un vecin cu casa.n constructii de 10 ani, arata ca naiba, i.au ruginit schelele, asteapta o mostenire sa si.o termine sa.si puna mesh foarte bn Fagadaule sa.i arzi si pe aia cu terenuri pline de moloz, gunoaie si iarba pana la et 1.
  • marin 30 Jan, 2016 12:39 Voi astia de la Ziua de Constanta sunteti contra lui Fagadau,e normal sa scrieti urat de el.Incercati sa nu mai fiti subiectivi,daca vreti sa va nuiti cotidian,si contribuiti a viata sociala a orasului.
  • Teodor 30 Jan, 2016 11:06 Imi place ideea cu mesh-urile pe ziduri,e ceva modern.Pe romaneste mesh-ul este un fel de presh agatat de bunica mea acolo unde peretele avea mucegai sau tencuiala cazuta in dormitor. Chiar mai mult,eu propun ca aceste presh-uri sa redea scene din viata noastra de zi cu zi.De exemplu,sa vedem imagini cu vizitele tovarasului Fagadau la unitati economice din oras,dansuri din buric la Mamaia,care alegorice,copii care daruiesc flori primarului sau rapirea din serai,vapor pe valuri,etc.Il invata bine consilierii lui.Eu il ador pe Fagadau.E fenomenal tinerelul asta.
  • chivu andrei 30 Jan, 2016 02:37 suntem un oras de oameni dezinteresati din pacate de problemele grave culturale - cat de spre administraie nu mai zic - f bun articolul - felicitari