Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:46 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanul supărat PUZ-ul Peninsulei Constanţa. „Suntem de râs! Se mai poate repara ceva în oraşul acesta deja distrus? Mă tem că nu prea!“ (galerie foto)

ro

12 Jan, 2019 00:00 3549 Marime text
constanteanul suparat puz ul peninsulei constanta suntem de ras se mai poate repara ceva in orasul acesta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ioana 18 Jan, 2019 17:34 Ştie cineva cât de anevoios este procesul administrativ de reabilitare/consolidare/amenajare a unei clădiri din Peninsulă, oricât de modestă ar fi aceasta? S-a gândit cineva câți proprietari sunt practic în imposibilitatea de a-şi recondiționa propria casă, din cauza blocajului administrativ? Orice lucrare realizată fără autorizația de construire reprezintă o faptă penală (de acord), însă durerea mare este că, pentru a obţine această faimoasă autorizație eşti umilit timp de câţiva ani! Ai de obţinut numerose avize (unele inutile), treci prin Comitete şi Comiții de ,,experţi" cu ONG-uri care se ocupă de ,,reabilitarea" clădirilor de patrimoniu, pe banii tăi şi pe munca ta râd cu stampila în mână şi te privesc cu mâine proletară, că nu esti şi tu sărac şi prost ca ei! În alte oraşe clădirile din centrul istoric au fost reabilitare de primării, în Constanța,nu numai că nu esti ajutat, ba eşti chiar împiedicat să reabilitezi până şi proprietatea personală, pe banii tăi! E trist. Peninsula se află într-o stare gravă de degradare, din cauza unor blocaje generate, probabil, de o lipsă crasă de cultură, de o rea voință şi, nu în ultimul rând, de incompetenta celor din aparatul administrativ local.
  • Dan 12 Jan, 2019 10:28 Comentam degeaba cărțile sunt deja făcute primăria in loc sa majoreze impozitul pe clădirile in tihnă mai bine le-ar da ultimatum de demolare a ruinelor sa sa oblige proprietarii sa le întrețină la adevăratele standarde dar spaga merge câinii latră cam asta este zicala pe ordinea de zi in primarie