Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța consultă piața în vederea actualizării PUZ zona Peninsulară

ro

15 Jan, 2021 00:00 2044 Marime text
  • Primăria Constanța consultă piața în vederea estimarea valorii de achiziție a serviciului de elaborare și actualizare piese scrise și desenate ce vor sta la baza actualizării PUZ Peninsulă
  • Planul urbanistic zonal se va elabora în format analog şi digital pe suport topografic și cadastral actualizat
  • Data limită transmitere propuneri este 27.01.2021 iar data limită pentru consultare este 29.01.2021

Primăria Constanța consultă piața în vederea estimarea valorii de achiziție a serviciului de elaborare și actualizare piese scrise și desenate ce vor sta la baza actualizării PUZ Peninsulă.
 
Planul urbanistic zonal se va elabora în format analog şi digital (piese scrise şi desenate) pe suport topografic și cadastral actualizat.

În cadrul consultării se solicită oferte de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciilor de elaborare și actualizare piese scrise și desenate ce vor sta la baza actualizării PUZ Peninsula, pentru amplasamentul situat în Municipiul Constanța, zona Peninsula, în suprafață de cca. 95 ha, delimitat în Anexa 2 la prezenta.

Orice persoană/ organizație interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciului menționat mai sus pe adresa de e-mail: urbanism@primaria-constanta.ro.

Se poate transmite orice altă informație sau propunere considerată necesară cu privire la documentele puse la dispoziție de autoritatea contractantă.

Data limită transmitere propuneri este 27.01.2021 iar data limită pentru consultare este 29.01.2021.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii