Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Cum au fost “tăiați” la rectificarea bugetară, 270.000 lei, bani destinați pentru PUG-ul, PUZ Peninsulă și PUZ Portul Tomis?(documente)

ro

03 Jul, 2020 00:00 2646 Marime text


Consilierul local PNL, Costin Avătafului a solicitat Primăriei Municipiului Constanța, pe 06.02.2020, atenție...acum cinci luni...răspunsuri la o serie de întrebări legate de realizarea Planului Urbanistic General al municipiului Constanța, vezi secțiunea “documente”.
“Dincolo de faptul că nimeni din Primărie nu a dat doi bani pe solicitarea unui cetățean al Constanței și consilier municipal în același timp, primar ne și persiflează prin diminuarea sumelor alocate PUG- ului. Asta în condițiile în care Constanța a devenit o junglă urbană, în sensul rău al cuvintelor, un oraș cu o dezvoltare haotică și periculoasă”, susțin aleșii locali liberali.
Grupul de consilieri PNL îl somează pe primarul Decebal Făgădău să răspundă la adresa transmisă de Avătafului nî urmă cu cinci luni.
 

270.000 lei s-au dus atenție la "Diverse echipamente informatice"

 
La rectificarea bugetară aprobată pe 30 iunie a.c, la inițiativa primarului, au fost tăiați bani de la actualizare Plan Urbanistic General municipul Constanța, actualizare PUZ- privind reabilitarea și revitalizarea Zonei Peninsulare și PUZ - Zona de coastă a Mării Negre de la Pescărie la Portul Tomis. Adică vreo 270.000 lei, bani care se duc atenție la "Diverse echipamente informatice".
“Cel mai grav este diminuarea sumelor alocate Planului Urbanistic General, o altă promisiune nerespectată a actualului primar în campania electorală trecută. Ceea ce ne duce cu gândul la faptul că, din nou, primarul Făgădău nu are nicio intenție să stopeze dezvoltarea haotică și fără cap a Constanței”, conchis aleșii liberali. 

Citește și:

PNL Constanța cere Primăriei să facă publice informațiile legate de procedura de achiziție a serviciilor de realizare a PUG-ului orașului 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii