Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:15 13 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța achiziționează PUZ în format analog şi digital pentru zona peninsulară

ro

03 Oct, 2019 00:00 458 Marime text

Municipalitatea organizează consultare de piaţă, pentru determinarea valorii estimate privind achiziția serviciului de elaborare şi actualizare piese scrise şi desenate ce vor sta la baza actualizării PUZ Peninsulă.


Estimarea valorii de achiziție a serviciului de elaborare și actualizare piese scrise și desenate vor sta la baza actualizării PUZ Peninsulă, în conformitate cu Ordinul MTCT nr. 562 din 20 octombrie 2003 pentru aprobarea Reglementării tehnice „Metodologie de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor de urbanism pentru zone construite protejate (PUZ)”.

Potrivit anunţului, planul de urbanism zonal se elaborează în format analog şi digital (piese scrise şi desenate) pe suport topografic și cadastral actualizat, realizat în sistem de proiecţie stereografică 1970, scara 1: 2000.
Se solicită oferte de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciilor de elaborare și actualizare piese scrise și desenate ce vor sta la baza actualizării PUZ Peninsula, pentru amplasamentul situat în Municipiul Constanța, zona Peninsula, în suprafață de cca. 95ha.


Oferta de preț (TVA evidențiat distinct) în vederea determinării valorii estimate a serviciilor menționate mai sus, cu detalierea prețului estimat pe fiecare documentație în parte. Data-limită pentru trimitere propuneri este 15.10.2019.


Orice persoană/organizație interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciului menționat mai sus pe adresa de e-mail urbanism@primaria-constanta.ro.
 
Se poate transmite orice altă informație sau propunere considerată necesară cu privire la documentele puse la dispoziție de autoritatea contractantă. Oferta de preț, precum și alte informații, se pot transmite pe adresa de e-mail: urbanism@primaria-constanta.ro , completând tabelul din Anexa 1.
Documentațiile pentru care se solicită actualizarea pot fi consultate în Anexa 3.


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii