Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:41 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțenii mai au la dispoziție o săptămână să completeze chestionarul ce vizează elaborarea PUZ-ului Peninsulei

ro

17 Aug, 2023 14:44 1134 Marime text
Constănțenii mai au timp să completeze chestionarul ce vizează problemele specifice zonei peninsulare pentru elaborarea PUZ-ului.

În contextul demersului de informare și consultare a publicului pentru elaborarea documentației de urbanism actualizare PUZ reabilitarea și revitalizarea Zonei Peninsulare a municipiului Constanța, inițiat de UAT municipiul Constanța, publicul este invitat să completeze chestionarul ce vizează problemele specifice zonei, accesând link-ul: https://forms.gle/Dj5imL9PJh1tbr7V6 .

,,Chestionarul se adresează atât locuitorilor Zonei Peninsulare, cât şi celor interesaţi de zonă. Zona de studiu aferentă PUZ Peninsulă – denumită în scopul prezentului chestionar „zona de studiu” este un teritoriu de 100 ha delimitat astfel:
– la NORD de Str. Ştefan cel Mare
– la VEST de Str. I.G.Duca
– la SUD de incinta Portului Constanţa
– la EST de Plaja Modern şi Marea Neagră.
Chestionarul se poate completa până la data de 25 august 2023.
Răspunsurile sunt anonime si vor contribui la procesul de actualizare a Planului Urbanistic Zonal Zona Peninsulară. În prezent, documentația PUZ Zona Peninsulară se află în etapa de elaborare a studiilor de fundamentare, etapă în care vor fi realizate analize aprofundate asupra situației existente din zona de studiu PUZ.


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Analiza SWOT, diagnostic și priorități de intervenție Noul PUZ pentru reabilitarea și revitalizarea zonei Peninsulare, lansat în consultare publică!(DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii