Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:23 22 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniela Vlădescu, director al Teatrului „Oleg Danovski“ pentru alţi cinci ani

ro

23 Jun, 2017 00:00 6453 Marime text
Nota 9,13 pe care a obţinut-o, la sfârşitul lui 2016, în urma evaluării, de către Ministerul Culturii, a managementului din ultimii cinci ani, i-a dat dreptul directorului Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski“, Daniela Vlădescu, să prezinte autorităţii tutelare un nou proiect de management.
 
Noul proiect a fost analizat de o comisie a Ministerului Culturii, în două etape, iar în urma evaluării, a fost notat cu nota 9,16, ceea ce îi conferă dreptul sopranei Daniela Vlădescu să conducă, pentru alţi cinci ani, destinele Teatrului „Oleg Danovski“.
 
Odată cu prelungirea contractului de management pentru alţi cinci ani, directorul instituţiei de cultură de la Marea Neagră speră să găsească şi resursele pentru a duce la îndeplinire obiectivele.
 
„Rectificarea de buget va veni în august. Până atunci, noi trebuie să ne descurcăm, să ne iasă toată proiectele. (...) Anul acesta, am încheiat stagiunea mai devreme, în luna mai. De obicei, o încheiam în iunie, cu o premieră. Dar anul acesta nu am mai făcut nicio premieră. Dacă făceam o premieră, nu am fi avut bani să plătim colaboratorii“, a spus, pentru ZIUA de Constanţa, soprana Daniela Vlădescu, care conduce destinele Teatrului „Oleg Danovski“ din 2006.
 
În prezent, o parte dintre artiştii constănţeni se află în Germania, unde se desfăşoară un turneu, între 24 iunie - 1 iulie, cu spectacolele „Boema“, de Puccini, şi „Traviata“, de Verdi, dar şi cu arii de operă şi muzică pop-rock, în varianta clasică.
 
Sursă foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi: 
 
60 de ani de operă la Constanţa, sărbătoriţi prin diplome de recunoştinţă şi cântec (galerie foto)
 
La 60 de ani de la înfiinţarea Teatrului Liric din Constanţa
Soprana Daniela Vlădescu, managerul Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski“ - „Avem nevoie de recunoaştere, sprijin şi încredere“

Ti-a placut articolul?

Comentarii