Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța culturală Ziua Teatrului, sărbătorită și altfel

ro

25 Mar, 2022 00:00 4753 Marime text
  • Un grup de actori, însoțiți de regizorul Erwin Șimșensohn, directorul Teatrului de Stat Constanța, au avut o întâlnire inedită cu elevii Școlii nr. 7 „Remus Opreanu” din Constanța
 
 
O inițiativă salutară a avut Teatrul de Stat Constanța, atunci când a decis că arta teatrală ar trebui promovată și în moduri mai puțin convenționale, în școli, de pildă, printre elevii care ar putea deveni viitorii spectactori, viitorii consumatori de cultură și artă.
În avanpremiera Zilei Mondiale a Teatrului, care se va serba pe 27 martie, un grup de actori ai TSC i-a vizitat pe copiii Școlii nr. 7 „Remus Opreanu” din Constanța.
 
Mirela Pană, Alina Mantsu și Dan Cojocaru, însoțiți de directorul Teatrului de Stat Constanța, regizorul Erwin Șimșensohn, au avut o întâlnire inedită cu elevii, în care toată lumea s-a simțit minunat.
 


Copiii au fost animați de verva invitaților, s-au implicat și au fost curioși să afle mai multe despre teatru, despre meseria de actor, au făcut exerciții de improvizație teatrală și s-au jucat creativ.
 
Slujitorii Thaliei au sărbătorit, astfel, coborând de pe scenă și alăturându-se celor mai tineri dintre admiratorii lor, oferind momente memorabile și prilej de celebrare a uneia dintre cele mai frumoase arte universale.
 
Citește și:Constanța culturală Spectacolul cu piesa „Universuri paralele” a inaugurat glorios sala studio a Teatrului de Stat Constanța (GALERIE FOTO)
 



 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari