Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vitality Studio Programul îndrăzneț. „Detox de primăvară pentru toți cu Doctor Soescu“

ro

16 Feb, 2022 10:38 2219 Marime text
 
 
  • Tariful este de 98 euro/persoană cu acces program timp de 3 luni.
  • Evenimentul va fi organizat ONLINE – pe platforma unde faceți plata găsiți toate documentele, înregistrările, accesați clase live și sesiuni de întrebări
  • Cei interesați vor accesa și învața să utilizeze spre beneficiul lor o gama largă de tehnici combinate

În prag de primăvară cei interesașți sunt invitați să se alăture unui program îndrăzneț, Detox de primăvară pentru toți cu Dna Doctor Soescu.
 

„Eliberăm, energizăm & învățăm mai multe despre principalele 3 organe solicitate primăvară în mod special: FICAT, SPLINA & PANCREAS. Ne liniștim, ne tonifiem, ne răsfățăm“ – anunță organizatorii.

 
Prin ce diferă de orice alt program de detox existent la ora actuală?
 
Prin faptul că nu este unul extrem, fiind gândit în etape, construim treptat, intensitatea acestuia fiind medie, este accesibil pentru toți participanții.
 

„Vei accesa și învața să utilizezi spre beneficiul tău o gama largă de tehnici combinate: pilates, yoga, sigilii energetice, tapping, accesare meridiane energetice, meditație, tehnici de respirație, homeopatie, suplimente naturale de susținere, fitoterapie“ – au mai precizat reprezentanții Vitality Studio.

 
Pachetul conține:
 
  • 8 ședințe live – online de Pilates, Hatha Yoga & Yin Yoga dedicate mobilizării fiecărui organ în parte și a corpului că întreg, curățăm cu blândețe, cu iubire și multă înțelegere, din interior spre exterior – cu doi instructori autorizați – membri fondatori Vitality Studio – Irina & Raluca Iordache
  • NOU!! informații practice și utile transmise live de dna dr Soescu pentru fiecare organ în parte
  • asistență pe perioada întregului program de către mult îndrăgită Doamna Doctor Homeopat Sorina Soescu – cu recomandări de dietă, susținere a corpului cu suplimente naturale, homeopatie & fitoterapie
  • întâlnire live – online cu doamna doctor – întrebări & răspunsuri
 
 

„Odată achiziționat acest pachet, filmările și documentele vor putea fi accesate de către dvs oricând, la orice ora, timp de 3 luni. Putem face această promisiune datorită experienței echipei care susține programul: experiență în lucrul fizic cu oamenii, experiență în tratamente naturale și o colaborare împreună de peste 15 ani. Suntem femei care am învățat valoarea energiei vieții și ne dorim să împărtășim aceste minunate practici de împuternicire cu tine“ – au mai precizat reprezentanții Vitality Studio.

 
 
Tariful este de 98 euro/persoană cu acces program timp de 3 luni.
 
Evenimentul va fi organizat ONLINE – pe platforma unde faceți plata găsiți toate documentele, înregistrările, accesați clase live și sesiuni de întrebări, etc.
 
Datele sunt: 04, 09, 11, 16, 18, 23, 25 și 30 Martie 2022.
 
Detox de primavară pentru toti
 
Prima notă muzicală: DO – Dormim sau dorim stare de bine? (4 Martie)
 
A 2a notă muzicală ”Re” – Regrete sau reparații? (9 Martie)
 
A 3a notă muzicală ”Mi„ – Mișcare și miracole (11 Martie)
 
A 4a notă muzicală ”Fa” – Fabuloasa splină (16 Martie)
 
A 5a notă muzicală ”Sol” – Splina solista sistemului limfatic (18 Martie)
 
A 6a notă muzicală ”La” – Pancreasul laboratorul enzimelor (23 Martie)
 
A 7a notă muzicală ”Si” – Pancreas simfonie de iubire (25 Martie)
 
A 8a notă muzicală ”Do” – Octava superioară – Oglindire (30 Martie)
 
Achiți , te înscrii și accesezi întregul program aici: https://vitalitystudio.ro/detox-de-primăvară-pt-toți-cu-dr-soescu/
 
 

„BONUS SURPRIZĂ DE LUNA FEMEII: DISCOUNT DE 50% la program dacă te înscrii împreună cu o prietenă !!! Aceeași reducere o oferim și prietenei care se înscrie alături de ține. Pentru că dorim să premiem fidelitatea și onorăm dedicarea pentru starea ta de sănătate. Că să beneficiezi de 50% reducere, te rugăm să ne trimiți un email la office@vitalitystudio.ro cu datele tale & ale prietenei, iar noi îți trimitem cuponul de reducere cu care poți achita tarif mai mic“ – au mai precizat reprezentanții Vitality Studio.

 
Hai și tu să faci parte din comunitatea Vitality! Pornim pe acest drum magic împreună.
Cu iubire. Acum.
 
GĂSEȘTI DETALII & TE ÎNSCRII AICI: https://vitalitystudio.ro/detox-de-primăvară-pt-toți-cu-dr-soescu/
 
Sursa foto și text: Vitalitystudio.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii