Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vitality Studio lansează în luna Noiembrie programul „DESCHIDE mintea, ALEGE conștient, ANTRENEAZĂ-ȚI puterea interioară” cu Dr Soescu

ro

28 Oct, 2022 15:19 1061 Marime text
Cu bucurie vă anunțăm că orele din program se vor desfășura în studio, ne mișcăm și învățăm alături de Dr. Soescu.

În ce constă programul?
  • Patru întâlniri live, în regim hibrid (la studio - Doar 10 locuri disponibile - și online)
  • 4 Inregistrari video disponibile pe platforma Vitality

La studio vibrația va fi specială și energia mult intensificată. Profitați de ocazie, inscrierea pt participare in studio se face in limita celor 10 locuri disponbile, in ordinea inscrierii. 
Clasele vor fi transmise live online, pentru cei cărora le este dificilă deplasarea, vor exista evident beneficii.

Vă propunem un program intensiv de o lună, în care ne vom adresa corpului fizic, emoțiilor și gândurilor din minte, într-un mod structurat și focalizat.
Vom spune DA, sau mai degrabă DAA (adică accentuăm deschiderea și mesajul către viață). 

În fiecare secundă putem alege pro-viață sau anti-viață. Vă invităm să facem împreună alegeri pro-viață, lucrând împreună cu corpul fizic, în același timp identificând puteri interioare pe care să le ancorăm prin gânduri și emoții.

 
  • Prima săptămână - ESTUL – mișcarea fizică va fi dedicată sistemului respirator – energiei Aerului și Estului, ca punct cardinal.
  • A două săptămână – SUDUL – va avea mișcarea fizică dedicată sistemului digestiv – energiei Focului și Sudului, ca punct cardinal.
  • A treia săptămână – VESTUL – va avea mișcarea fizică dedicată sistemului circulator (sângele și limfa) – folosind energia APEI și a Vestului ca punct cardinal.
  •  A patra săptămână – NORDUL – mișcarea fizică va fi dedicată sistemului neuro-endocrin – folosind energia Pământului și Nordului, ca punct cardinal.

Programul se va derula în luna noiembrie.
Începe odată cu Luna Plină în Taur, de pe 8 noiembrie, ce este acum însoțită de o puternică eclipsă totală de lună – o perioadă excelentă de lucru cu corpul, cu senzațiile, dar mai ales, de lucru în grup (Taurul este un semn al familiei și relațiilor apropiate).

Întreaga perioadă a lunii noiembrie 2022 este foarte potrivită pentru lucrul pe care vi-l propunem, și ne vom ancora în forța fizică a corpului, prin gândirea potrivită și ancore de respirație și meditație, să folosim benefic energia din lume.

Dacă rămâneți singuri în această energie aparent haotică, veți resimți ca toți oamenii emoții intense: frică, furie, tristețe, depresie sau nemulțumire intensă. Dacă lucrăm ca un grup și ne focalizăm pe DAA – deschidere, alegere și antrenament, ne susținem reciproc să folosim haosul energetic al perioadei în beneficiul creației unei unde de energie de frecvență înaltă, care să ne susțină în alegerile de zi cu zi.

 Întâlnirile directe sunt în fiecare miercuri de la ora 18.30 timp de o oră.
Iar înregistrările și materialele suplimentare se vor regăsi pe platforma Vitality, fiind încărcate săptămânal.

 De ce să participi la acest program?

La finalul fiecărei întâlniri vei știi exact unde să te poziționezi, în locul în care te afli, funcție de punctele cardinale. Este esențial să știi unde ești tu, unde se află soarele, de unde răsare și unde apune. Foarte multe funcții corporale ți se pot armoniza când te poziționezi cât mai eficient pentru corp, ziua sau noaptea.

De asemenea, vei putea să te conectezi mai bine cu corpul fizic și sistemele sale importante. Vei afla care dintre sistemele corpului tău au nevoie de mai multă atenție și vei recunoaște atât simptomele fizice ce te vor atenționa, cât și tipurile de gânduri trezite de simptome.

Și cel mai important, vei reuși să te conectezi la energia colectivă a grupului, care-ți poate intensifica atenția necesară propriilor tale proiecte. Dacă ai ceva de finalizat, în mod deosebit, în perioada lunii noiembrie, participarea la acest program te va ajuta să ai energia și puterea fizică / emoțională să duci la bun final planurile tale.

Ca la orice program inspirat de energia perioadei, surprizele se vor ține lanț. Pentru că energia ne ghidează și programul se ajustează mișcărilor astrelor.

Vă așteptăm să trecem împreună prin luna provocatoare a Scorpionului, folosind cât mai eficient energia pământului, a astrelor și a corpurilor noastre. Împreună ne este mult mai ușor și este realmente mult mai plăcut!


Ce zici? Vii alaturi de noi? 

Locatie: IN STUDIO & ONLINE – pe platforma unde faceti plata gasiti mai multe info despre program, toate inregistrarile si accesati clase live

Datele sunt: 09, 16, 23 si 30 noiembrie 2022

Cat costa accesul timp de 3 luni la tot ce presupune intregul pachet?

Acces in Studio - 500 Lei/persoana
Acces Online - numai 400 Lei/persoana

In momentul in care se ocupa cele 10 locuri in Studio, inscrierile vor fi automat pt varianta Live Online.
Achiti , te inscrii si accesezi intregul program aici:

Inscrie-te aici pentru acces in studio.

Inscrie-te aici pentru acces online.

Hai si tu sa faci parte din comunitatea Vitality! 
Pornim pe acest drum magic impreuna.
Cu iubire. Acum.

Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii