Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 3. 28 martie 2024. Valul de energie al eclipselor intensifică energia foarte tulbure

ro

28 Mar, 2024 11:50 512 Marime text

Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 3
28 martie 2024
 
Valul de energie al eclipselor intensifică energia foarte tulbure a perioadei.
 
Exploziile solare foarte intense ale ultimelor zile, mai ales cea din 23 martie, dar și cele recente, intensifică tulburările electromagnetice din atmosferă și corpurile noastre.
 
Principalele simptome ale unei ”insolații” (boală de iradiere, de la soare) făcută chiar și în interiorul caselor – sunt senzațiile de căldură / încingere (de parcă corpul fierbe pe interior), febră apărută uneori fără simptome respiratorii sau digestive, alteori însoțită de scaune moi (diaree), vărsături, grețuri (ficatul se chinuie să facă față termoreglării), dureri de cap, amețeală și o stare de lipsă de putere, slăbiciune, somnolență, lehamite, dureri musculare, poate și dureri articulare.
 
O parte dintre obiceiurile noastre zilnice, ca oameni, sunt menite să ne ajute să ”funcționăm” mai bine în lumea schimbătoare în care trăim.
Adaptarea și ajustarea corpului la orice este are loc doar când îi permitem corpului să o facă.
 
În fiecare an, lunile februarie – martie – aprilie – sunt luni dificile pentru corpul fizic.
 
Dacă știm asta, diminuăm activitățile solicitante și le menținem doar pe cele care sunt necesare pentru supraviețuire și câștigarea existenței.
A înțelege ce se întâmplă și a ne ajusta / adapta la tot ce se schimbă (în jurul nostru și în noi) este esențial pentru starea noastră de bine și pentru sănătate.
 
Vă invit la un Webinar deosebit pe 11 aprilie, în care vom împărtăși adevăruri despre ”obiceiurile” de care ne agățăm zilnic, în viața obișnuită – și cât de folositoare sau nu ne sunt, pentru starea de bine și sănătate.
Astăzi vă reamintesc de un al eveniment din anul trecut, în care am dat soluții practice și sfaturi utile, pentru a face față mai bine perioadei în care ne aflăm:
 
Să avem astăzi o zi cât mai prezentă, atentă și conștientă, iar la primele semne că este ”prea mult”, să tragem ”în parcarea laterală” și să oprim motoarele.

Un forțaj și o continuare a drumului zilei, când motorul interior nu funcționează bine și nici nu avem combustibil suficient, înseamnă ca la final de zi să fim epuizați și de mâine încolo, să nu ne mai putem mișca. Să luăm cele mai bune decizii, pentru sănătatea corpului fizic – folosind înțelept energia zilei de astăzi.
 
Cu iubire, tuturor




Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii