Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Mohammad Murad, candidat pentru funcția de primar al Mangaliei - „Sudul litoralului va fi cu zece clase mai sus decât Mamaia!“

ro

20 Aug, 2020 15:51 2328 Marime text
 
  • „Așa cum mă știți, sunt un om de afaceri. Provin din mediul privat. Cred în România și în potențialul ei și gândesc românește“.
Mohammad Murad, candidat pentru funcția de primar al Mangaliei, a susținut azi o conferință de presă, eveniment în cadrul căreia a susținut, printre altele, că „sudul litoralui va fi cu zece clase mai sus decât Mamaia!“  
 
„Vom încerca să recuperăm ce am pierdut în ultimii 15-20 de ani. Așa cum mă știți, sunt un om de afaceri. Provin din mediul privat. Cred în România și în potențialul ei și gândesc românește. Potrivit ultimului sondaj făcut în Constanța, aveam 18-20% fără să fac nicio campanie. Așa cum știți, sunt o peroană de dreapta! Am avut o discuție cu domnul prim ministru. (...) În timpul pandemiei, în timp ce alți politicieni se uitau la televizor, eu eram pe stradă, alături de oameni. Pentru că așa am fost crescut. Nu se poate vorbi despre un om fără emoție. De un om fără lacrimi. Nu putem sta departe de oameni, atunci când este greu. Și când este bine să ieșim doar cu promisiuni“, a mai spus Mohammad Murad.

„Am dovedit că sunt o persoană perseverentă! Consider că avem în față un nou început. Nu pentru mine, ci pentru Mangalia. A trebuit să aleg între Mangalia și Constanța. Am ales cu sufletul, a mai adăugat Mohammad Murad, candidat pentru funcția de primar al Mangaliei. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii